Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 30 august 2024. Mihai și Ana se străduiesc să găsească o cale de mijloc. Ce decizie au luat

Gala de azi din cea de-a cincea săptămână în casa Mireasa a fost despre costume albe, negre și roșii, în stil franțuzesc.

Galerie
Ana și Mihai au discutat din nou, în speranța de a găsi noi soluții legate de interacțiunile dintre ei. | A1

Ana și Mihai, deși au o săptămână de relație, par deja să întâmpine probleme. Ana nu e la fel de actuoasă și atașată ca Mihai, în timp ce Mihai este mai drăgăstos.

Ana și Mihai s-au gândit din nou la eticheta pe care să o pună pe conexiunea dintre ei

În urma scrisorii pe care a primit-o săptămâna aceasta Mihai de la un telespectator, el a fost pus pe gânduri în privința comportamentului rece al Anei.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Raul și Isabelle au declarat că sunt într-o cunoaștere. Cum a reacționat doamna Petronela

Ana l-a pus pe Mihai să aleagă în ce direcție vrea să o ia relația lor pentru că nu poate decide. Tot ce a putut să spună a fost că trebuie să mai dea timp timpului pentru că abia sunt împreună de o săptămână.

Ana și Mihai trebuiau să se decidă dacă se înțeleg doar ca prieteni sau vor să se poarte ca un cuplu. Ana a spus că nu se simte confortabilă în casa Mireasa și se simte închisă și îngrădită acolo.

“Uneoir îți dorești să ți se întâmple niște lucruri și atunci când ți se întâmplă…”, a spus cu dezamăgire Mihai.

Doamna Simona i-a spus Anei că dacă ea l-a rugat pe Mihai să ia el o decizie în privința lor, înseamnă că ei nu îi pasă de decizia pe care Mihai o va lua.

Ana a negat acest lucru, spunând că își dorește să nu mai fie pusă atâta presiune pe ei doar pentru că au zis că formează un cuplu și să își dea mai mult timp să se cunoască.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Raul și Gabriel, conflict care s-a terminat cu injurii. Ce s-a întâmplat între cei doi

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Tess și Robert, discuție în contradictoriu din cauza geloziei lui. Care a fost motivul

Mireasa sezon 10, 30 august 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurentă părăsește astăzi casa Mireasa... Mireasa sezon 10, 30 august 2024. Votarea specială săptămânală. Concurenții votează și ei mireasa și mirele săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x