Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Robert insistă să o recucerească pe Tess. Ce o reține pe tânără: „E posibil ca eu să fiu îndrăgostit de ea..”

Tess a pus o pauză în relația cu Robert, însă tânărul e departe de a accepta asta. Metodele sale de a se reapropia de tânără o îndepărtează mai mult.

Galerie
Tess nu se lasă înduplecată la insistențele lui Robert | Antena 1

Robert insistă să o recupereze pe Tess, însă tânăra nu mai poate avea încredere în el.

Citește și: Mireasa, sezon 4. De ce și-au șters pozele de cuplu Ion și Raluca Șaulescu. Cei doi au recunoscut că s-au certat

Mireasa, sezonul 10. Robert insistă să o recucerească pe Tess. Ce o reține pe tânără: „E posibil ca eu să fiu îndrăgostit de ea, dar ea...”

„Zi-mi adevărul”, îi spune Robert. „Ți s-a luat de mine.”

„În acest moment am nevoie de spațiu”, răspunde Tess. „Nu simt ură (...) Nu știu ce simt, de-asta am nevoie de spațiu.”

„Legătura pe care eu o simt față de tine e foarte puternică”, îi mai spune Robert.

„În acest moment nu am încredere în tine”, susține Tess.

„În fiecare zi în care te văd mă îndrăgostesc de tine”, îi dezvăluie Robert. „Dragostea mea față de tine o să se oprească doar când trandafirul ăsta o să se ofilească.”

„Nu mă mai ține de mână”, îi spune Tess.

„Pe cine vrei să minți?” o întreabă Robert. „Ascultă și tu inima.”

„Îți dau spațiu, juma te oră pe zi”, mai adaugă el. „Suntem compatibili, doar am avut și noi o perioadă proastă. (...) Nu te mai lua după ce seîntâmplă în casă. (...) Cum ai putea vedea dacă suntem compatibili sau nu dacă noi nu vorbim.”

„Eu nu cred că-ți schimbi gândirea de pe o zi pe alta”, spune Tess.

„M-am lămurit acum care e treaba. (...) Fă un compromis”, o roagă el. „N-am avut nicio discuție la modul serios.”

„Ba da, doar că tu nu le-ai luat în serios”, îi repetă Tess. „Nu pot să am încredere în promisiunile tale.”

„Nu știu dacă suntem compatibili pe termen lung”, spune ea. „Nu o să stau cu tine doar ca să treacă timpul mai repede în emisiune.”

Robert a discutat cu Simona despre relația cu Tess și „i-a deschis ochii”.

„Eu dacă aș vrea să-mi dau seama de o persoană dacă este bună pentru mine, aș sta”, spune el.

„Nici nu mi-a făcut viața mai ușoară ca să ignor complet”, susține Tess.

„Să te las să fii fericită? Asta îți dorești?” o întreabă el.

„Da”, răspunde Tess.

„E posibil ca eu să fiu îndrăgostit de ea, dar ea...” continuă Robert. „Abandonează dacă tu asta simți.”

Robert consideră că ei doi vin din lumi diferite.

„Și acum, mă simt certată”, spune Tess.

„Îmi spun punctul de vedere mai direct”, e de părere Robert. „O să-i respect dorința. O să încerc s-o evit.”

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Stelian a fost fermecat de cineva din afara casei. Este vorba de o fostă concurentă

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Discuțiile dintre Alexia și Mihai ajung inevitabil în același punct: „Tu ești sigură că vrei o relație?”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Curățenia din casa fetelor, motiv de discordie: „Se îmbolnăvește fix când trebuie să facă curățenie”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon10. Ramona s-a ”speriat” că Stelian ar putea s-o cheme pe Laura. Ce s-a întâmplat între ei:„Sentimentele s... Mireasa, sezonul 10. Tess și Daiana, confesiuni despre relațiile lor. Ce l-a înfuriat pe Robert: „Acum mi-am dat seama c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x