Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Discuțiile dintre Alexia și Mihai ajung inevitabil în același punct: „Tu ești sigură că vrei o relație?”

Alexia și Mihai găsesc greu cuvintele potrivite pentru a-și înțelege sentimentele.

Galerie
Alexia se simte mințită de Mihai | Antena 1

Discuția aprinsă între Alexia și Mihai continuă. Cei doi ajung cu greu să se pună de acord.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Robert, ceartă de proporții. Tânărul a vrut să plece din casă. Ce decizie a luat Tess: „Am obosit”

Mireasa, sezonul 10. Discuțiile dintre Alexia și Mihai ajung inevitabil în același punct: „Tu ești sigură că vrei o relație?”

„Mi se pare că te ascunzi cumva în spatele cuvintelor”, îi reporșeză Alexia lui Mihai. „Asta este deja minciună. (...) Mie poți să-mi faci orice, dar să nu mă minți.”

„Nu ești sincer cu mine”, mai adaugă ea. „Te uitai în ochii mei și mă mințeai.”

Alexia îi propune să facă schimb de roluri pentru ca Mihai să înțeleagă cum se simte ea.

„Toți am plâns”, susține Mihai.

„De aici, tu decizi ce faci”, spune Alexia.

„Am discutat”, spune Mihai.

„Nu mă deranjează că ai suferit, că ai simțit anumite lucruri. Mi se pare firesc”, mai spune ea.

Alexia susține că Mihai nu își asumă ceea ce simte.

„Tot tu te enervezi că mă minți?” îl întreabă ea. „Se văd anumite lucruri.”

„Mă deranjează strict că nu te cunoști”, mai adaugă ea. „Mai am răbdare, dar cât?!”

„Înțeleg orgoliul bărbătesc, și eu sunt orgolioasă”, mai spune ea. „Mă faci să mă simt prost. (...) Te victimizezi, Mihai. (...) Și pare că eu insist pe un subiect pe care nu ar trebui să insist.”

„Poți să treci pete tot ce s-a întâmplat sau nu poți să treci?” o întreabă el.

„Pe mine mă deranjează minciuna”, răspunde Alexia. „De ce tot tu ești nervos.”

„Pentru că tot continui”, răspunde el.

„Eu am încheiat subiectul. Înțelegi ce vrei acest încheiat de subiect. Acum las și eu loc de interpretare”, spune ea, plecând.

„Am plâns și când ați fost voi doi la eliminare”, le povestește el băieților. „Nu am plâns pentru că ai am ceva pentru Ana.”

„Nu vreau să tot vorbesc pe subiectul ăsta. (...) Îi dau și ei dreptate, dar...” mai adaugă ea.

„am analizat și eu situația, am încercat să mă pun și eu în locul tău”, îi mărturisește Mihai Alexiei. „Dar unele reacții de-ale tale m-au cam pus pe gânduri.”

„Am fost foarte directă și cred că și ăsta este un factor (...) pentru că lumea nu digeră foarte tare adevărul ăsta mult prea direct”, susține Alexia.

„Tu ești sigură că vrei o relație?” o întreabă Mihai.

„Da, clar. De ce mai veneam aici dacă nu eram sigură că îmi doresc ceva serios?” răspunde Alexia. „Și tu ai alimentat curiozitatea mea.”

„Eu am avut ceva cu Ana și d-asta mi-a fost greu s-o dau afară”, repetă Mihai.

Alexia susține că nu este deranjată de faptul că Mihai nu a fost sincer față de ea, nu de faptul că ar mai putea simți ceva pentru Ana, deoarece ea a venit în competiție după despărțirea celor doi.

„Mihai consideră că eu aș fi prea prietenoasă în general”, spune Alexia, despre o nouă dispută între ea și Mihai.

„În contextul task-ului a fost”, susține Alex.

Citește și: Cum a sărbătorit-o Gabriela Cristea pe Victoria, fiica ei cea mare. Cât a plătit pentru toboganul gonflabil și cum a arătat tortul

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Miruna de la Mireasa, video cu momentul în care partenerul ei a cerut-o în căsătorie. Cât de emoționată a fost și unde a făcut-o

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Imaginile postate de Delia de la Mireasa care i-au pus pe gânduri pe fani. Mai formează sau nu un cuplu cu Liviu

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Robert, în lacrimi după despărțirea de Tess. Cum încearcă să o recucerească: „Eu tot cu tine mă îns... Mireasa, sezonul 10. Stelian a fost fermecat de cineva din afara casei. Este vorba de o fostă concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x