Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Stelian și Gabriel, de la ceartă la un pas de a încălca regulamentul. Mihai i-a despărțit pe cei doi

Stelian și Gabriel s-au contrat la Mireasa, iar câteva minute mai târziu au fost la un pas de bătaie.

Galerie
Stelian și Gabriel s-au contrat la Mireasa, iar câteva minute mai târziu au fost la un pas de bătaie. | Antena 1

Gabriel continuă să se dueleze în cuvinte cu restul concurenților. Vineri dimineața, el și Stelian s-au luat peste picior și s-au jignit. În cele din urmă, Stelian s-a dus amenințător spre Gabriel, iar Mihai a intervenit pentru ca lucrurile să nu escaladeze.

Mireasa sezonul 10. Stelian și Gabriel, de la ceartă la un pas de a încălca regulamentul. Mihai i-a despărțit pe cei doi

În debutul materialului, Stelian îl abordează pe Gabriel, care se pregătește să-și facă un ceai. Discuția pare una amicală, până când cei doi ajung să se ia peste picior și să se jignească.

”Ți-am zis să nu te mai bagi în seamă cu mine. Ce dracu ești asa prost?”, a spus Gabriel.

Atunci, Stelian s-au dus spre concurentul cu care are un conflict de ceva timp. ”Insist să încetezi cu asta.”, a răspuns el. Mihai a intervenit și l-a făcut pe Stelian să revină la apărat.

”Ieri tu l-ai stârnit, cu Stelică, cu ce o să faci mâine”, a intervenit Raul, când Gabriel a afirmat că Stelian s-a luat de el.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

La Mireasa Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a anunțat sancționarea lui Stelian și a lansat un advertisment pentru restul concurenților.

”Vreau să vă transmit un mesaj din partea producătorilor, un mesaj foarte serios, pe care sper că o să-l luați în seamă cu toții. Avertismentul sună în felul următor: oricine mai instigă în casa Mireasa va fi eliminat pe loc. Acțiunile de intimidare nu sunt admise. Mai mult, Stelian ești avertizat direct pentru faptul că te-ai dus cu pieptul către Gabriel. Este ultimul advertisment.”, a anunțat Gabriela Cristea.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii... Mireasa sezonul 10. Simona, noua concurentă, a făcut deja ”victime” în rândul băieților. Cui a atras atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x