Antena Căutare

Mireasa, sezonul 2. Bianca, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Ce a transmis iubita lui Mihai

Bianca și Mihai din sezonul 2 formează în continuare un cuplu și cei doi nu ezită să-și arate iubirea în public. Ambii au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în ochii lumii. Ce mesaj a transmis tânăra.

bianca si mihai la mireasa sezonul 2 Galerie
Bianca și Mihai au o relație frumoasă, lucru pe care nu ezită să-l arte de fiecare dată. | Mireasa

Bianca, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și texte care vorbesc despre dragostea lor.

De curând, Bianca a transmis un mesaj cu subînțeles pe pagina sa oficială de Facebook. Aceasta a scris despre bărbatul iubit, iar susținătorii săi i-au lăsat numeroase comentarii.

Deși s-a crezut că Bianca și Mihai vor fi pe cale să se despartă, după ce aceasta a luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa, în sezonul 2, cei doi au demonstrat contrariul.

Bianca din sezonul 2, Mireasa, mesaj cu subînțeles: "Găsește un bărbat care..."

Mesajul a atras atenția imediat, iar mulți sunt cei care i-au zis că ea deja a găsit acel bărbat despre care scrie în text.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Găsește un bărbat care să te iubească. Un bărbat care te îmbrățișează brusc și te sărută des. Un om care să te ajute cu treburile gospodărești fără să trebuiască să-l întrebi. Găsește un bărbat care te surprinde: cu cina, un cadou neașteptat, un mic detaliu. Sa te mangaie cand te are alaturi.

Masaj pentru a te simți bine după o zi grea. Găsește un bărbat care să se uite la tine ca și cum ai fi cel mai frumos lucru din lume. Un om care te face să-i simți dorința doar dintr-o privire.

Un om care te atinge ușor, dar pasional. Ia-ți un bărbat care te complimentează zi de zi , te face mereu să te simți frumoasă. Un om mândru de tine. Să te curteze mereu. Ia-ți un nebun.

Un om care te poate face să râzi. Un om care te ascultă, înțelegi. Un bărbat care va face patru pentru ca dorințele tale să devină realitate pentru că te iubește. Ia-ți un bărbat care să te respecte și să te facă să respecți.

Un om care să te protejeze. Să te facă să te simți în siguranță. Un om care te pune pe primul loc.

Găsește un bărbat care adoarme cu tine, Să-i fie mereu sete de sărutările tale și să aiba prioritatea să te faca fericita! Un om care te face să vrei să trăiești. Să vă facă zilele minunate.

Un om care nu te lasă niciodată să te simți singur. Să te facă să te simți complet.Un om capabil, sigur. Un om cinstit. Vorbesc serios. Găsește un om care îți face lumea mai bună și nu mai rea.Un om care trăiește pentru tine și te face să înțelegi că tu ești cealaltă jumătate a inimii", a scris fosta concurentă de la Mireasa.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Bianca și Mihai au venit în gală pentru a da detalii despre viața de după emisiune

Comunicarea, iubirea și susținerea familiilor le-a dat putere să depășească momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, dovadă fiind toate postările și live-urile din mediul online.

Citește și: Mireasa sezon 2. Mihai și Bianca au sărbătorit împreună aniversarea zilei de naștere. Ce mesaj i-a transmis fosta concurentă

Mireasa, sezonul 3. Maria și Liviu, apariție impecabilă la o nuntă. Ce mai face cuplul câștigător... Mireasa, sezonul 3. Adelina, apariție neașteptată în costum de Halloween. Cum și-a surprins fosta concurentă urmăritorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x