Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Bianca și Mihai au venit în gală pentru a da detalii despre viața de după emisiune

Bianca și Mihai au venit în ultima gală a sezonului 3 de Mireasa, pentru a da detalii despre viața lor.

Mireasa 2021, sezonul 3. Bianca și Mihai au venit în gală pentru a da detalii despre viața de după emisiune Galerie
Bianca și Miahi au venit la Mireasa

Bianca a intrat în platoul emisiunii Mireasa, purtând o rochie roșie, cu decolteu amplu. Chiar dacă ea și Mihai nu s-au căsătorit, cei doi au împreună o relație.

În prezent el antrenor de fitness, ea call center.

Bianca a plecat să locuiască în orașul lui Mihai

Cei doi stau împreună la Constanța și nu regretă că nu s-au cununat civil în timpul emisiunii, pentru că nu considerau că era timpul lor. Chiar dacă Bianca i-a zis nu lui Mihai în Finala sezonului 2, ea a decis să-l cunoască și să aibă o relație cu el și a mers să locuiască la el, în Constanța.

Bianca a mărturisit că este puțin invidioasă pe colegii lor din sezonul 3, pentru că ei au mai multă libertate.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Mădălina și Radu, invitați în gală. Ce mai fac și ce detalii au dat despre nuntă

Cum a început povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

De ce nu a existat o cerere în căsătorie în cadrul perechii Bianca - Mihai

Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mădălina și Radu, invitați în gală. Ce mai fac și ce detalii au dat despre nuntă... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala din 24 iulie. Cine sunt mama, fata și băiatul săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x