Antena Căutare

Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca de la Mireasa, apariție magistrală de săbători. Cum au petrecut cei doi

După refuzul Biancăi de a se căsători cu Mihai la Mireasa, s-au creat zeci de controverse, dar timpul a demonstrat că iubirea lor a fost adevărată, în ciuda faptului că au luat decizia de a nu se căsători în fața camerelor de filmat.

Ambii au afirmat de când au părăsit casa Mireasa că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în ochii lumii.

Antena 1/Mireasa

Nu au grăbit dragostea și dragostea a venit la ei. Comunicarea, iubirea și susținerea familiilor le-a dat putere să depășească momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, dovadă fiind toate postările și live-urile din mediul online.

Cei doi au sărbătorit Crăciunul într-un loc de poveste și și-au legs ținutele special pentru un eveniment atât de frumos. Cei doi arată magistral unul lângă celălalt, iar susținătorii nu au putut trece cu vedere aaprișia lor.

Cum au petrecut Crăciunul Mihai și Bianca, de la Mireasa sezonul 2

Bianca a îmbrăcat o rochie crem, satinată, cu crăpătură adâncă pe picior și cu pene la mâneci, iar Mihai a completat-o pe iubita sa. Acesta a strălucit într-o ținută compusă din pantaloni de stofă crem, pantofi maro și o cămașă bleumarin.

Cei doi au tras atenția din primele clipe și poza în ipostaza tandră vine ca o confirmare a faptului că trăiesc o iubire frumoasă. Ambii au afirmat de când au părăsit casa Mireasa că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai speciale clipe din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în ochii lumii.

Ambii au petrecut Crăciunul la Sucevița, locul natal al tinerei fete, care strălucește în brațele partenerului său.

Bianca și Mihai au foarte multe lucuri în comun, mai ales stilul vestimenatr și faptul că sunt născuți în aceeași zi, doar că ani diferiți.

Cum a început povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Mireasa, sezonul 2. Bianca, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Ce a transmis iubita lui Mihai

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 2. Mihai și Bianca au sărbătorit împreună aniversarea zilei de naștere. Ce mesaj i-a transmis fosta concurentă

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.


Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina, apariție impecabilă de Crăciun, după mai multe schimbări de look. Cum arată fosta conc... Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x