Antena Căutare

Mireasa, sezonul 2. Mihai și Bianca, gesturi tandre într-o fotografie. Cum arată

Bianca și Mihai formează un cuplu din ce în ce mai puternic. Cei doi îndrăgostiți s-au pozat după mult timp într-o ipostază tandră.

Bianca și Mihai

Mireasa și Facebook

"Bi Mi", așa cum obișnuiesc susținătorii să îi numească, s-au fotografiat într-o ipostază în care mulți și-au dorit să-i vadă și asta pentru că cei doi au cam lipsit pe relețețe de socializare, fapt care a ridicat semne de întrebare oamenilor.

La începutul lunii, Mihai a decis să facă un live alături de iubita sa și să răspundă întrebărilor adresate. Atunci, cei doi au confirmat că sunt împreună și că formează un cuplu stabil, iar la câteva zile după, au postat și o fotografie care arată foarte clar că au parte de o relație frumoasă.

Bianca și Mihai s-au fotografiat în fața oghlinzii îmbrăcați în ținute impecabile, care le vin perfect. Mihai o ține de mijloc pe Bianca, în timp ce ea imortalizează momentul tandru. Când mulți se întrebau dacă cei doi mai formează un cuplu, confirmarea a și venit printr-o fotografie care demonstrează care este natura relației dintre ei. Cuplul a fost copleșit de numeroase comentarii și de urări, iar mulți au spus că poza lor face "cât o mie de cuvinte".

Bianca și Mihai, mesaje cu subînțeles în social media după ce și-au anunțat împăcarea

Un amalgam de emoții și întâmplări tumultoase, așa s-ar descrie în puține cuvinte ceea ce transmit Bianca și Mihai în ultimele lor postări de pe social media. Textele cu subînțeles ridică semne de întrebare.

După ce și-au anunțat despărțirea, și-au anunțat și împăcarea, însă lucrurile pare că nu sunt suficient de clare între cei doi. Bianca a vrut să rupă relația, Mihai a tras pentru dragoste. Deși se iubesc și își declară sentimentele ori de câte ori au ocazia, micile certuri și neînțelegeri apar între ei.

De curând, cei doi îndrăgostiți au postat câte un mesaj cu subînțeles în social media, fapt care a atras atenția imediat urmăritorilor lor.

Bianca a postat o fotografie și un text lung în descriere: "Acum ceva timp credeam ca toleranta este cheia și ca doar așa pot deveni un om mai bun. Habar nu am de ce,cred ca începusem sa cred in Zen și alte lucruri. M-am vindecat rapid și am început sa construiesc bariere ! Dacă nu Știați,prostia e molipsitoare iar lipsa de bun simt e daunatoare. Un om cu un creier mai mare decât mediul pe economie mi-a spus și citez :”Trebuie sa arați oamenilor unde le e locul ,altfel ti se urca in cap.” De aici și felul meu de a ma apropia de oameni și felul de a lăsa oamenii sa facă parte din viața mea...Un lucru e cert și sigur ,doresc ca intelectul,caracterul și sufletul sa-mi reprezinte cartea de vizita ,iar bunătatea ,blândețea și empatia sa-mi fie pașaport către sufletele oamenilor", a scris Bianca.

Mihai a scris: " 3 lucruri nu se intorc niciodata: timpul, cuvintele, oportunitățile. 3 lucruri care te pot distruge: minciuna, orgoliul, invidia. 3 lucruri pe care sa nu le pierzi: speranța, răbdarea si onestitatea. Lucruri de mare valoare: familia, iubirea si pasiunea! Saptamana împlinită sa aveti!!!", a scris Mihai.

Mireasa 2021, sezon 3. Cine a fost eliminat din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv... Mireasa 2021, sezon 3. La o zi după logodna cu Romina, Ionuț a spus că vrea să plece din competiție...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x