Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Adelina, apariție neașteptată în costum de Halloween. Cum și-a surprins fosta concurentă urmăritorii

acolo unde postează tot mai des imagini și videoclipuri cu activitățile sale. De curând, aceasta și-a surprins urmăritorii cu apariția sa în costum de Halloween.

colaj de fotografii cu adelina iacob de la mireasa Galerie
Adelina Iacob nu a putut trece cu vederea de ziua în care este celebrată sărbătoarea americană Halloween, drept urmare s-a costumat corespunzător pentru o apariție surprinzătoare. | Mireasa

Aceasta nu a putut trece cu vederea de ziua în care este celebrată sărbătoarea americană Halloween, drept urmare s-a costumat corespunzător pentru o apariție surprinzătoare.

Fotografiile din mediul online nu au putut fi trecute cu vederea prea ușor, iar fanii s-au delectat să vadă imaginile cu desenele sale de pe corp și față.

Adelina de la Mireasa, sezonul 3, costumată de Halloween

Adelina este "acoperită" de pânze și de mici păianjeni pe piept și față. Tânăra a îmbrăcat o rochie neagră, fără bretele și și-a lăsat părul pe spate, așa cum obișnuiește.

Aceasta a primit numeroae comentarii din partea celor care o admiră. Cert este că a reușit să capteze atenția asupra sa și să fie din nou prima în ochii celor care abia așteaptă să o vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adelina Iacob a trecut prin numeroase schimbări după ce a părăsit casa Mireasa. Acesta a trecut în timpul emisiunii prin câteva momente care și-au pus amprenta asupra sa, iar când a ajuns acasă a simțit să facă câteva schimbări notabile, atât în look-ul său, cât și atitudinal.

Rănile despărțirii de Alin s-au vindecat, iar tânăra a făcut loc liniștii în viața sa. Se pare că experiența Mireasa a ajutat-o să vindece ce era de vindecat și să facă mai mulți pași pe scara evoluției.

Mireasa, sezonul 2. Bianca, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Ce a transmis iubita lui Mihai... Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, despre refuzul Adelinei de a-și lua ”La revedere” de la el și Ana: I-aș fi zis ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x