Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Andreea și Marian au ajuns la Maramureș. Cum au petrecut cei doi soți

Andreea și Marian au demonstrat că se iubesc, iar în Finala Mireasa sezon 3 au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut. De curând, cei doi soți au ajuns la Maramureș, locul natal al lui Marian. Imaginile cu cei doi au făcut senzație în mediul online.

Andreea și Marian, în finala sezonului 3 Mireasa Galerie
Andreea și Marian | Mireasa

Andreea și Marian au fost pe locul 2 în finala emisiunii Mireasa. Aceștia au obținut 31,64% dintre voturi și au demonstrat că sunt un cuplu solid, care a ajuns la inima multor oameni. Cei doi și-au jurat iubire, de față cu familiile lor și ceilalți concurenți alături de care au participat la show-ul matrimonial.

Dragostea lor a străbătut dincolo de ecrane și în acest fel și-au strâns o mare comunitate de oameni care îi apreciază.

Ce au făcut Andreea și Marian la Maramureș. Ce părere are bunicul despre proaspăta mireasa

Cei doi soți au plecat de curând la Mararmureș, după mai mult timp petrecut în București. Marian a fost cel care a condus din Capitală până în Mararmureș, iar Andreea a filmat câteva secvențe din timpul drumului.

"Salutare, salutare! Plecăm către bunici, mergem să-i vizităm, să vedem ce mai fac. Să pescuiască Andreea, să vedem dacă prinde ceva pești și revenim cu detalii de acolo" (n.r Maramureș), a spus Marian.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 3, 1 august 2021. Andreea şi Marian, "fantasy date" cu elicopterul!

Andreea și-a salutat și ea comunitatea încântată de vizita pe care urmează să o aibă. După câteva ore au ajuns la Maramureș, acolo unde bunicii lui Marin au întâmpinat-o cu brațele deschise, ba chiar bărbatul a complimentat-o și a mărturisit în fața tuturor că este o fată pe sufletul lor.

"Dacă nu ne plăcea, spuneam - mă, nu ne place! -, dar ți-am zis întotdeauna că e drăguță, că e simpatică, că e deșteaptă. Asta vrem noi, o fată să ne înțelegem bine!", spune bunicul lui Marian despre Andreea. Tânăra a fost foarte bucuroasă când a auzit ce a zis bunicul despre ea și a fost foarte fericită să afle că este născută în aceeași zi cu cel care l-a crescut de mic pe Marian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambii parteneri au vorbit deschis pe story despre vizita la Maramureș și au postat un videoclip cu întâlnirea avută cu bunicii.

După o masă tradițională luată de cuplu alături de bunicii lui Marian, cei doi s-au apucat de pescuit. Marian a vrut să o învețe pe Andreea deprinderile unui pescar profesionist. În vlogul realizat de cei doi, imaginile au adus zâmbete pe chipul tuturor și au putut vedea ce au făcut cei doi soți la Maramureș.

Povestea cuplului. Andreea şi Marian, un maramureșean şi o munteancă în inima iubirii

Marian și Andreea au avut un parcurs frumos în casa Mireasa. Cei doi s-au îndrăgostit treptat unul de celălalt și au ajuns în punctul în care se iubesc și își doresc să-și întemeieze o familie frumoasă.

Pe data de 2 aprilie au dormit prima dată împreună, iar acum își amintesc cu drag de acele momente unice. Cererea lor în căsătorie a fost specială și au trăit la intensitate maximă fiecare clipă împreună.

În marea finală a sezonului 3, Marian și Andreea au fost susținuți de cei mai importanți oameni din viața lor. Andreea a cunoscut-o și pe mama lui Marian, iar despre viitoarea soacră a spus că este o femeie blândă și iubitoare și că îi va deveni o a doua mamă.

Andreea și Marian au avut parte de un fantasy date înainte de marea finală, unde și-au amintit cu drag de fiecare clipă frumoasă. Deși niciunul dintre ei nu a venit cu gânduri de căsătorie, amândoi și-au dat frâu liber sentimentelor și astfel au ajuns să formeze o familie.

Mireasa, sezonul 3. Maria și Liviu, imagini de la medicul dentist. Cum l-a filmat tânăra pe soțul său: "Un pic de f... Alege noul imn al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x