Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 Mireasa, dezvăluiri despre cum li s-a schimbat viața

Liviu și Maria au reușit să cucerească publicul cu felul lor carisamtic și relația puternică, motiv pentru care au și câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii Mireasa.

Liviu și Maria în trei ipostaze diferite Galerie
Liviu și Maria au reușit să cucerească publicul cu felul lor carisamtic și relația puternică, motiv pentru care au și câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii Mireasa. | Antena 1/ Instagram

Liviu și Maria s-au cunoscut în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa. După mai mult discuții, cei doi au luat decizia de a forma o relație care a rezistă și acum, chiar dacă în cadrul emisiunii au tot existat subiecte de ceartă pe tema geloziei.

La o lună de la finala sezonului 3 Mireasa, Liviu și Maria se înțeleg foarte bine, iar cuplul lor începe să fie din ce în ce mai sudat. Concurenții au venit în cadrul emisunii "Mireasa - Capriciile iubirii" și au vorbit despre cum li s-a schimbat viața în ultima perioadă.

Ce spun Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 Mireasa, despre relația lor

Maria și Liviu au pășit timid în platoul show-ului "Mireasa - Capriciile iubirii", de la Antena Stars. Cei doi au venit cu zâmbetul pe buze și mai pregătiți ca niciodată să îi răspundă Gabrielei Cristea la toate întrebările.

"Suntem bine. Ne bucurăm că sunt aici.", a spus Liviu, vizibil emoționat.

În platoul emisiunii și-au făcut apariția și căștigătorii sezonului 2 Mireasa, Mădălina și Radu. Cei patru invitați au vorbit despre evenimentele care s-au petrecut în cel de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria au fost invitați în direct să vorbească despre viața după emisiune și despre ce au trăit

"S-au întâmplat multe, foarte multe. În două săptămâni la noi nu s-au întâmplat atâtea. În astea două săptămâni s-au întâmplat foarte multe, cred că mai multe decât în celelalte sezoane. (...) Nu mă iartă nici acum (Maria), după ce am ieșit din casa Mireasa. E la fel ca în casa Mireasa.", a spus Liviu despre noul sezon Mireasa și despre soția lui, la "Mireasa - Capriciile iubirii" .

Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, iar viața lor nu s-a schimbat prea mult de la finala show-ului matrimonial. Aceștia își trăiesc frumoasa poveste de dragoste și construiesc o relație foarte puternică.

"Ca să fim sinceri, am luat-o ca pe o experiență, am zis să fie o experiență și nici nu mă gândeam că o să ies căsătorit, nici cu premiu. A fost o experiență nouă pentru mine, cred că și pentru ea la fel", a mai spus fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, la Xtra Night Show de la Antena Stars.

"El are treabă cu televiziunea având în vedere că e artist, dar eu nu", a adăugat Maria.

Cum a început povestea de dragoste dintre Liviu și Maria

Maria a fost concurenta din sezonul 3 Mireasa care i-a stârnit interesul lui Liviu. Tânăra a reușit să îl cucerească prin farmecul său și au decis să facă următorul pas spre o relație foarte puternică.

Citește și: Finala Mireasa, lider de audiență! Maria și Liviu sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon!

Deși nu au avut parte numai de momente frumoase, iar intre ei au intervenit certurile și geloziile, cei doi au mers mai departe împreună și au reușit să facă față cu brio obstacolelor pe care le-au întâmpinat în casa Mireasa.

Cuplul Liviu și Maria a început să fie apreciat de telespecatori, motiv pentru care aceștia i-au votat într-un număr cât mai mare.

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina și Isidora s-au certat din cauza unui dulap. Raluca, prinsă la mijloc... Mireasa sezon 4. Ion le acuză pe fete că s-au sărutat între ele la petrecere. Reacția celor numite când au auzit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x