Antena Căutare

Mireasa sezon 8. Cum se înțelege mama Biei cu doamna Anina, după certurile avute de fată cu soacra. Ce le-a dat de gol

Bia și doamna Anina au fost la cuțite în casa Mireasa. Cele două au avut mai multe neînțelegeri, însă pare că lucrurile s-au liniștit după ieșirea din competiție.

Mireasa sezon 8. Cum se înțelege mama Biei cu doamna Anina, după certurile avute de fată cu soacra. Ce le-a dat de gol Galerie
Bia și doamna Anina au fost la cuțite în casa Mireasa. Cele două au avut mai multe neînțelegeri, însă pare că lucrurile s-au liniștit după ieșirea din competiție. | Antena 1

Bia a ales să se mute cu Robert, în apartamentul atât de diputat de doamna Anina. Se pare că au reușit să depășească perioada tensionată din casa Mireasa și au o relație armonioasă.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Motivul pentru care Bia a venit fără Robert la Capriciile Iubirii. Se va muta singură în București

Mireasa sezon 8. Cum se înțelege mama Biei cu mama lui Robert, după certurile avute de fată cu Anina. Ce le-a dat de gol

În competiție, doamna Anina s-a opus de la început relației dintre fiul său, Robert, și Bia. De atunci, a urmat o relația love-hate între cele două, căci mama concurentului avea momente când părea să o accepte pe Bia.

Articolul continuă după reclamă

În ciuda împotrivirii mamei sale, Robert nu a făcut nici măcar un pas în față. A rămas ferm pe poziții și și-a apărat iubita în fața părintelui, deși situația a fost dureroasă.

Chiar dacă doamna Anina s-a arătat rănită, i-a plăcut faptul că fiul său s-a maturizat și dezvoltat mult în urma experienței din show-ul matrimonial.

Iată că odată încheiată emisiunea, când nu au mai locuit împreună, doamna Anina și Bia au reușit să găsească o cale de a se apropia.

La Familia Mireasa povestea continuă, ele afirmau că fac pași mărunți pentru o relație cât mai strânsă.

Citește și: Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursă

Chiar dacă Bia a suferit din cauza acțiunilor doamnei Anina, mama fetei nu pare să îi poarte pică cuscrei, ci dimpotrivă.

La una dintre fotografiile postate recent de mama lui Robert, doamna Daniela a complimentat-o pe doamna Anina. Scurta conversație a cuprins o mulțime de inimioare, semn că au o relație frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum se înțeleg acum Bia și doamna Anina. În casa Mireasa, cele două au fost la cuțite

Bia și doamna Anina se înțeleg mai bine ca niciodată după ce au ieșit din casa Mireasa.

”E drept că nu prea ne-am întâlnit. Ne-am lăsat și noi spațiu personal, timp. Ne-am întâlnit o dată pe 2 ianuarie, când au venit ei în Oradea de la Pitești. După aceea am mai vorbit la telefon, astăzi ce ne-am întâlnit. Îi simt mai bine, tocmai am spus înainte că pe Robert l-am simțit mult mai calm, mai liniștit.”, a spus doamna Anina.

Bia susține că se înțelege foarte bine cu Cristina, sora lui Robert: ”Consider că ne asemănăm din toate punctele de vedere, cumva o simt mai mult ca sora mea. Vorbim în fiecare zi, am și ieșit singure.”

Cât despre relația cu doamna Anina, mama lui Robert susține că și-ar dori să revină totul la normal, după tensiunile și discuțiile din casa Mireasa.

Ea chiar a invitat-o pe Bia la o ieșire la fetele. Tânăra a fost de acord și i-a spus că și-ar dori să îi viziteze pe ea și pe Robert.

”Îmi doresc un nou început. Îmi doresc să te simți bine în Oradea și în familia noastră.”, a mai subliniat doamna Anina.

Mireasa, sezon 3. În ce relație este Cosmina, soția lui Alin, cu soacra. Imaginea surprinzătoare cu Doamna Daniela... Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casă. Ce premieră a avut loc în istoria emisiunii, după eliminarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x