Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Ana Maria a slăbit spectaculos. Cum arată iubita lui Marius în costum de baie după ce a ”topit” 8 kg

Ana Maria din sezonul 4 Mireasa și fostă concurentă la Insula Iubirii s-a pozat la mare, în costum de baie.

Galerie
Ana Maria din sezonul 4 Mireasa și fostă concurentă la Insula Iubirii s-a pozat la mare, în costum de baie. | Antena 1

Logodnica lui Marius a reușit să slăbească spectaculos și s-a pozat în costum de baie.

Mireasa sezonul 4. Ana Maria a slăbit spectaculos. Cum arată iubita lui Marius în costum de baie

Ana Maria Măriuța a slăbit 8 kilograme și s-a pozat în costum de baie, pe plajă, spre deliciul persoanelor care o urmăresc. Susținătorii săi au apreciat schimbarea fostei concurente de la Mireasa și au complimentat-o în secțiunea de comentarii.

Se pare că Ana Maria și-a recăpătat încrederea în sine după ce a revenit la o condiție fizică pe placul ei.

Articolul continuă după reclamă

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, mov, Ana Maria pozează pe plaja de la Eforie. Ea și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare și o eșarfă așezată pe cap. Părul îl are prins lejer, iar două șuvițe îi încadrează chipul.

Citește și: Cine este ispita Marius Troana (Beni) de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care a fost parcursul cuplului Maria- Marius la Mireasa

Maria și Marius formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din sezonul 4 Mireasa. Cei doi au reușit să cucerească telespectatorii cu felul lor carismatic și povestea de iubire.

Concurenții au trecut prin foarte multe situații complicate în casa show-ului matrimonial. Relația celor doi a fost pusă în pericol de nenumărate ori, însă aceștia au știut întotdeauna cum să fie uniți și să repare lucrurile.

În timpul cunoașterii lor, Marius a părut nehotărât. Deși s-a focusat pe Maria, intrarea Amaliei l-a bulversat. Când au avut date-uri, fata a mărturisit că s-au ținut de mână și chiar pupat. Marius a negat parțial, însă Maria a trecut cu vederea.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius, împreună la Capriciile Iubirii. Cei doi vor putea fi urmăriți pe micul ecran în curând

Astfel, deși criticată pentru alegerea ei, cei doi și-au dat o șansă și au avut un parcurs frumos, fără conflicte majore. Mama lui Marius i-a susținut și toți trei au ajuns până în Marea Finală.

Ei au refuzat să se cunune, deși s-au logodit la Mireasa sezon 4. Relația lor continuă armonios și în afara competiției matrimoniale de la Antena 1.

Mireasa sezonul 5. Mesajul transmis de Alina din biserică, după zvonurile că ea și Valentin nu mai sunt împreună... Mireasa sezonul 8. Replica Bogdanei după ce Liviu a spus că a suferit 5 luni în relația cu ea. Ce mesaj a distribuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x