Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius, împreună la Capriciile Iubirii. Cei doi vor putea fi urmăriți pe micul ecran în curând

Ioana și Marius au povestit cum e viața lor după Finala Mireasa sezonul 8, în care s-au căsătorit. Cei doi plănuiesc să se mute în străinătate.

Ioana și Marius se pregătesc să facă o schimbare mare. După ce și-au închiriat un apartament în Alba Iulia, cei doi plănuiesc să părăsească România. Iată ce destinație au ales.

Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius, împreună la Capriile Iubirii. Cei doi vor putea fi urmăriți pe micul ecran în curând

Povestea continuă pentru Ioana și Marius. Cei doi tineri se vor muta în Anglia în curând, după ce obțin actele necesare.

”Momentan locuim la Alba Iulia, până facem actele, și după ce reușim o să plecăm în Anglia”, a spus Ioana. Cei doi și-au închiriat un apartament în Alba Iulia.

”E totul foarte bine”, a mărturisit și Marius.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 ianuarie 2024. Mamele au făcut o alegere importantă încă din prima zi. Ce le-a rugat Simona Gherghe

Nu este singura veste pe care a dat-o cuplul câștigător al sezonului 8. Ei vor reapărea pe micile ecrane începând cu această sâmbătă. Sunt primii protagoniști ai emisiunii dedicate familiilor care s-au format în show-ul matrimonial de la Antena 1.

”Familia Mireasa, povestea continuă” e despre foștii concurenți și poveștile lor în afara casei Mireasa. Emisiunea e difuzată pe Antena Stars, iar primii vor fi chiar Ioana și Marius.

Show-ul poate fi văzut sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, din 27 ianuarie 2024. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum a început povestea de iubire dintre Ioana și Marius

Marius a intrat pe parcurs în casa Mireasa. El a fost atras de Daria, cu care a intrat într-o cunoaștere. Deși spuneau că se plac reciproc, cei doi nu au avansat și curând au decis că nu se potrivesc.

Andreea și-a arătat intenția de a îl cunoaște pe Marius și, deși acesta a părut încântat, dormind cu ea și ținând-o în brațe, a ajuns să se retragă. Își dorea altceva.

Ioana a intrat la câteva săptămâni distanță și a fost curtată de mai mulți băieți. Inițial, Adrian a vrut să o cunoască, însă ei nu i-a plăcut faptul că el era distant.

Apoi, Marius, Andrei și Andi au curtat-o, însă ea l-a ales pe primul, care a fost și mai vocal. A început astfel povestea lor de iubire, timid, însă cu gândul la un viitor împreună.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând.

Parcursul lor în casa Mireasa nu a fost ușor. Ioana avea să afle că Marius are un trecut tumultos, făcând videochat în trecut. Deși a părut foarte afectată, a găsit putere să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius.

Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023.

Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe... Mireasa, sezon 5. Ce nume poartă fiul Alinei și al lui Valentin. Băiețelul foștilor concurenți a primit un nume ieșit di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x