Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin, ședință foto de senzație. Cum s-au pozat cei doi în Viena

Ana Maria Măriuță și Marius Budin, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, au avut parte de o ședință foto de senzație. Imaginile pe care le-au publicat în mediul online au generat o mulțime de aprecieri și comentarii din partea susținătorilor.

Colaj cu Ana Maria Măriuță și Marius Budin în sezonul 4 Mireasa, dar și la o altă emisiune Galerie
Ana Maria Măriuță și Marius Budin, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, au avut parte de o ședință foto de senzație | Antena 1

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au încântat privirile urmăritorilor de pe Instagram cu mai multe imagini din cadrul ședinței foto la care au participat. Se pare că foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa își trăiesc povestea de iubire așa cum știu ei mai bine.

În ciuda situațiilor dificile prin care au trecut de-a lungul relației lor din casa show-ului matrimonial, tinerii au rămas împreună. Mai mult, aceștia au trecut și prin testul fidelității, participând în sezonul 7 Insula Iubirii.

Cei doi au părăsit Thailanda împreună deoarece au demonstrat tuturor că iubirea lor este mai puternică decât orice ispită. Un lucru este cert, Ana Maria Măriuță și Marius Budin se iubesc mai mult ca niciodată.

Citește și: Cum s-au pozat Raluca, Denisa și Ana Maria de la Mireasa pe Instagram, împreună. Ipostaza în care au apărut fostele concurente

Pentru că au o activitate intensă pe rețelele sociale, tinerii nu uită să își țină la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața lor. La începutul lunii decembrie, aceștia au fost prezenți la o ședință foto în zăpadă chiar în Viena.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial a distribuit mai multe fotografii din cadrul shooting-ului pe contul de Instagram. Cei doi s-au lăsat pozați în ipostaze tandre într-un cadru desprins din povești.

Cum au fost surprinși Ana Maria Măriuță și Marius Budin, foștii concurenți din sezonul 4 Mireasa, pe străzile din Viena

Din postările tinerei se poate observa că este foarte fericită alături de bărbatul care a cucerit-o în urmă cu ceva timp. De asemenea, și Marius Budin a fost surprins cu zâmbetul pe buze în imaginile distribuite de Ana Maria Măriuță.

Fotograful a reușit să-i fotografieze pe cei doi îndrăgostiți în cele mai emoționante momente. Acesta nu a ezitat să facă o poză și inelului de logodnă pe care fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa l-a primit de la partenerul său.

Este evident că ședința foto pe străzile din Viena a fost o experiență de neuitat pentru Ana Maria Măriuță și Marius Budin.

„Ma bucur că am reușit să facem aceste poze”, a fost descrierea folosită de tânără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea iubitei lui Marius Budin a strâns mai bine de 4 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Ana Maria Măriuță și logodnicul său au fost unii dintre preferații telespectatorilor Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin își construiesc împreună o casă. Ce spun despre căsătorie

„Dragoste, iubire și fericire dragilor!❤️”, „Un cuplu superb! Sunteți minunați împreună”, „Doamne, cât mă bucur că sunteți împreună! Pur și simplu vă ador! Mi-ai plăcut din prima zi în care ai intrat în casă” sau „Sunteți minunați, vă ador maxim frumoși mei!!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Printre cei care au vrut să le ofere un compliment se numără și Ema Oprișan, fosta colegă a celor doi din sezonul 7 Insula Iubirii, care le-a transmis faptul că sunt superbi împreună.

Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Momentul emoționant în care fetele au apărut în rochii de mireasă în fața mamelor... Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Simona Gherghe, apariție de poveste. Cum arată ținuta prezentatoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x