Antena Căutare

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7, ipostaza tandră rară. Nu se afișează prea des așa | Foto

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au fost concurenții din sezonul 7 Insula Iubirii care au părăsit competiția mult mai repede decât se așteptau fanii emisiunii. În ciuda tentațiilor din Thailanda, cei doi au arătat că iubirea lor este mai puternică și nu au nevoie de testul suprem al fidelității.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7, ipostaza tandră rară. Nu se afișează prea des așa | Foto Galerie
Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7, ipostaza tandră rară. Nu se afișează prea des așa | Foto | Antena 1

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au acceptat provocarea din Thailanda pentru a-și testa relația. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui show matrimonial, iar faptele tânărului au pus-o pe gânduri pe partenera lui în trecut.

Însă, pe parcursul celor 21 de zile pe insula ispitelor, cei doi și-au dat seama că nu pot sta prea mult unul fără celălalt, motiv pentru care nu s-au apropiat de ispite. Cu toate că Marius Budin a interacționat într-un mod subtil cu toate ispitele feminine, nu a reușit să lege cu niciuna o conexiune specială, dându-și seama că ce are „acasă” este mai presus.

Așadar, testul fidelității a ajuns la final pentru ei chiar cu câteva zile înainte de Marea Finală a reality show-ului, iar revederea dintre ei a fost cât se poate de emoționantă, plecând unul în brațele celuilalt. Și se pare că iubirea a continuat și în spatele camerelor de filmat. Iată ipostaza romantică cu cei doi care a apărut pe rețelele sociale!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cu ce s-a ales Marius Budin din experiența de pe insulă. Fanii au reacționat imediat când au văzut poza

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7, într-o ipostaza romantică rară | Foto

Foștii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7 s-au afișat rar împreună după ce s-a terminat emisiunea, semn că vor să păstreze discreția, dar și să îi pună pe jar pe fanii show-ului.

Însă, ultima imagine publicată de cei doi pe conturile personale de Instagram nu mai naște niciun dubiu. Deși o ipostază rară, Ana Maria Măriuță și Marius Budin s-au lăsat fotografiați în timpul unui sărut extrem de sincer, semn că se iubesc la fel de mult.

Iar tandrețea dintre cei doi a mers dincolo de acest gest pasional. În timp ce Marius Budin își ținea mâna pe piciorul tinerei, aceasta și-a dus mâna pe după gâtul partenerului ei.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ana Maria Măriuță a apelat la o schimbare radicală de look. Cum arată acum iubita lui Marius Budin

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Romeo Vasiloni, mesaj neașteptat pentru Răzvan Kovacs: „O să ai de-a face cu mine!”. Ce a spus despre „bătaia” cu soțul ... Ce a apărut pe contul lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Imaginea care le-a dat de gândit fanilor emisiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x