Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ce a răspuns Amalia când a fost întrebată, imediat după naștere, dacă Radu mai are sentimente pentru Mădălina

Amalia a revenit în forță pe rețelele de socializare și a deschis seria de întrebări pentru susținătorii ei care i-au dus lipsa. Tânăra trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce a devenit mamă alături de Radu pentru prima dată.

colaj foto cu amalia si radu de la mireasa Galerie
Amalia a devenit mamă pentru prima dată alături de Radu. | Mireasa/Antena 1

După o căsătorie încheiată, Radu și-a găsit liniștea în brațele Amaliei, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 4. Mădălina și Radu s-au despărțit, în câteva luni după ce în august 2022 s-au cununat religios. Cei doi nu au vrut să dezvăluie motivele care au dus la separare.

Nu la mult timp după separarea alături de cea de care s-a căsătorit în emisiunea Mireasa, tânărul și-a asumat acum relația cu Amalia, și ea la rândul ei o altă fostă concurentă de la Mireasa, din sezonul 4.

Citește și: Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Amalia se deschide în fața susținătorilor ei. Tânăra vorbește pentru prima dată despre sarcină și despre relația cu Radu, tatăl fetiței sale

Cei doi nu au fost foarte activi pe rețelele de socializare în ultima perioadă, acesta fiind total dedicată momentului care marchează venirea pe lume a primului lor copil. Amalia a devenit mamă pentru prima dată alături de Radu și după mult timp în care nu a fost activă pe rețelele de socializare și nu a vorbit susținătorilor, acesta a deschis o serie de întrebări pe Instagram.

Aceasta a răspuns multor întrebări, inclusiv cele care abordau subiectul nașterii. Amalia a mărturisit că a fost un moment dificil pentru ea nașterea, având un travaliu lung. A născut natural, dar în tot acest timp a avut sprijinul lui Radu, care a asistat la nașterea fetiței lor în sala.

Una dintre întrebările care au atras atenția este legată de relația dintre Radu și fosta lui parteneră, Mădălina. Susținătorii Amaliei au fost curioși să afle dacă Radu mai avea sentimente pentru Mădălina în momentul în care a cunoscut-o pe Amalia.

“Cum te-ai cunoscut cu Radu? Mai avea sentimente pentru Mădălina?”, a fost întrebarea adresată de susținătorii ei. Acesta a răspuns fără să ezite: “Ne-am cunoscut aici, în mediul online. Cât despre a doua întrebare, poate îți răspunde el”.

Radu Bobelică și Bobelică Amalia Ligia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care s-a născut în spatele camerelor de filmat. Amândoi au fost concurenți în același show matrimonial, însă în sezoane diferite.

Destinul i-a făcut să se intersecteze, iar astăzi formează o familie frumoasă care s-a mărit cu încă un membru, o fetiță: “Deși nu a fost cel mai ușor parcurs al nostru, am înțeles ca nu noi decidem venirea copilului. Dumnezeu a ales pentru noi momentul potrivit, momentul perfect, iar atunci ne-a îndeplinit cel mai mare vis de pană acum….visul de a deveni părinți!“, a transmis Amalia.

Citește și: Primele imagini cu fetița lui Radu și a Amaliei de la Mireasa, după ce au devenit părinți. Cât de adorabilă este micuța lor

Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă s-a pozat în costum de baie la piscină și a făcut senz... Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa sezon 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x