Antena Căutare

Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Amalia de la Mireasa sezonul 4 a născut o fetiță sănătoasă. Radu, soțul ei, a anunțat cum se numește fetița și a publicat o imagine cu cea mică.

colaj de imagini cu radu si amalia de la mireasa sezon 2 si 4 Galerie
Amalia de la Mireasa sezon 4 a născut o fetiță sănătoasă. Radu, soțul ei, a anunțat cum se numește fetița și a publicat o imagine cu cea mică. | Antena 1

Familia lui Radu și a Amaliei de la Mireasa s-a mărit. A venit pe lume minunea lor, o fetiță sănătoasă.

Vestea a fost dată chiar de către fostul concurent de la Mireasa sezon 2. Acesta a anunțat că fiica sa se numește Maya Maria.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Gestul impresionant la care au recurs Cătălina și Vlad la împlinirea a 5 luni de relație

Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Pe 13 iulie 2023, Radu și Amalia au devenit părinți. La ora 13:00, micuța Maya Maria a venit pe lume. Bebelușul a cântărit 3.33 kg și măsoară 50 cm.

”Mulțumim, Doamne, pentru binecuvântarea oferită. Ai fost minunată dragostea mea. Sunt cel mai împlinit bărbat. Vă iubește tati infinit comorile mele”, a scris Radu pe Instagram.

Până acum, cei doi nu au postat nicio imagine cu bebelușul.

Citește și: Irina și-a făcut o schimbare mare după ce a ieșit din casa Mireasa. Cum arată acum tânăra

Povestea de dragoste dintre Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4. Cei doi s-au și căsătorit recent, iar acum au devenit părinții unei fetițe.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Pe cine a susținut Denisa în Finală. Deși este prietenă cu Hatice, alta i-a fost preferința

Mireasa, sezon 7. Gestul impresionant la care au recurs Cătălina și Vlad la împlinirea a 5 luni de relație... Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți: „Mi-am dorit mereu un băiat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x