Antena Căutare

Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Amalia de la Mireasa sezonul 4 a născut o fetiță sănătoasă. Radu, soțul ei, a anunțat cum se numește fetița și a publicat o imagine cu cea mică.

colaj de imagini cu radu si amalia de la mireasa sezon 2 si 4 Galerie
Amalia de la Mireasa sezon 4 a născut o fetiță sănătoasă. Radu, soțul ei, a anunțat cum se numește fetița și a publicat o imagine cu cea mică. | Antena 1

Familia lui Radu și a Amaliei de la Mireasa s-a mărit. A venit pe lume minunea lor, o fetiță sănătoasă.

Vestea a fost dată chiar de către fostul concurent de la Mireasa sezon 2. Acesta a anunțat că fiica sa se numește Maya Maria.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Gestul impresionant la care au recurs Cătălina și Vlad la împlinirea a 5 luni de relație

Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Pe 13 iulie 2023, Radu și Amalia au devenit părinți. La ora 13:00, micuța Maya Maria a venit pe lume. Bebelușul a cântărit 3.33 kg și măsoară 50 cm.

”Mulțumim, Doamne, pentru binecuvântarea oferită. Ai fost minunată dragostea mea. Sunt cel mai împlinit bărbat. Vă iubește tati infinit comorile mele”, a scris Radu pe Instagram.

Până acum, cei doi nu au postat nicio imagine cu bebelușul.

Citește și: Irina și-a făcut o schimbare mare după ce a ieșit din casa Mireasa. Cum arată acum tânăra

Povestea de dragoste dintre Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4. Cei doi s-au și căsătorit recent, iar acum au devenit părinții unei fetițe.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Pe cine a susținut Denisa în Finală. Deși este prietenă cu Hatice, alta i-a fost preferința

Mireasa, sezon 7. Gestul impresionant la care au recurs Cătălina și Vlad la împlinirea a 5 luni de relație... Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți: „Mi-am dorit mereu un băiat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x