Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Ce crede tatăl Anei despre Alexandru. I-a spus fără ocolișuri

Tatăl Anei a fost prezent la ”Mireasa- Capriciile Iubirii” de la Antena Stars și le-a oferit sfaturi ei și lui Alexandru.

colaj de imagini cu ana si tatal ei la capriciile iubirii Galerie
Tatăl Anei a fost prezent la ”Mireasa- Capriciile Iubirii” de la Antena Stars și le-a oferit sfaturi ei și lui Alexandru | Antena 1

”Bine ai venit, mă bucur să te cunosc”, i-a spus tatăl Anei lui Alexandru. ”Și eu”, a replicat băiatul.

Tatăl Anei și-a sfătuit fiica să fie puternică și i-a reamintit că, până acum, el nu a văzut-o plângându-se de greutățile pe care le-a întâlnit. De asemenea, a comentat subtil și despre disputele pe care tânăra le-a avut în casa Mireasa sezon 4.

”Ești o fată mult mai puternică decât crezi acum. Cred că prin tot ce treci aici ai trecut de nenumărate ori în viață. Spune-mi mie un episod din viața ta care a fost ușor. Și cu toate astea, eu nu te-am auzit, până acum, plângându-te. Nu mi te-ai plâns nici de liceu, nu mi te-ai plâns nici de facultate, nici de cariera ta. Băieții se plângeau că nu au șanse. Să știți că, atât eu, cât și Ana, avem toate armele să învingem.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Cum arată Amalia, noua concurentă. Doamna Lenu a plăcut-o instant

Ați văzut, când Ana a fost atacată cu mitraliera, nu avea cum să se apere cu făcălețul. Nu merge și atunci găsim armele de care avem nevoie cât timp suntem motivați în viață. Alex o să descopere că tatăl Anei nu mușcă, nu face presiuni asupra lor. Nu am făcut niciodată presiuni asupra Anei, niciodată nu i-am reproșat, nu am certat-o, o pălmuță nu a luat niciodată. ”, a zis tatăl Anei la Antena Stars.

Ce părere are tatăl Anei despre Alexandru

Tatăl Anei pare că îl place pe Alexandru, pe care l-a și complimentat.

”Uitați ce frumusețe de băiat. Nu aveți niciun băiat urât în casă, felicitări.”, a zis tatăl concurentei și Alex i-a mulțumit.

Mireasa sezonul 4. Cum arată Amalia, noua concurentă. Doamna Lenu a plăcut-o instant... Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Un băiat și o fată au părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x