Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Cum arată Amalia, noua concurentă. Doamna Lenu a plăcut-o instant

Amalia, noua concurentă de la Mireasa sezon 4, a declarat că-l place pe Alexandru. Iată tot ce trebuie să știi despre fata care va intra în casa iubirii.

mamele de la mireasa sezon 4 se uita in partea dreapta Galerie
Amalia, noua concurentă de la Mireasa sezon 4, a declarat că-l place pe Alexandru. Iată tot ce trebuie să știi despre fata care va intra în casa iubirii | Antena 1

Amalia are 21 de ani, este studentă la Drept și activează în industria modei, unde este model.

”Ești frumoasă”, i-a zis doamna Lenu noii concurente de la Mireasa sezon 4, Amalia. Tânăra a trăit nouă ani la Paris, a dezvăluit moderatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

”Am 19 ani”, a răspuns noua fata la curiozitățile mamelor. ”Auu, e așa de tinerică și frumoasă”, a replicat bunica lui Victor când frumoasa Gabriela Cristea a întrebat-o, în glumă, ce o doare.

”Era o glumă. Am 21 de ani, urmează să fac 22. Sunt din județul Satu Mare.”, a zis Amalia.

Pe cine place Amalia

Curioase, mamele din casa Mireasa sezon 4 au vrut să știe dacă Amalia a pus ochii pe vreun băiat din competiție. Deși inițial nu a vrut să spună un nume, tânăra a recunoscut că-l place pe Alexandru.

”M-a atras caracterul lui, felul lui de a fi și mi se pare că seamănă puțin poveștile noastre, trăirile. Anterioara relație pe care a avut-o este oarecum asemănătoare cu relația pe care am avut-o eu. Nu știam că o să stau în casă cu Adelina, dar aflu acum. Nu spun pas celorlalți băieți. Până acum el a fost singurul care mi-a atras atenția.”, a explicat Amalia.

Ce părere are Amalia despre Ana și Alexandru

Amalia a discutat despre faptul că Ana și Alexandru se află într-o cunoaștere. ”Mi-a spus aseară, noi am vorbit pe whatsapp cu băieții din casă. Este o cunoaștere, până în momentul în care o să fie o relație concretă, nu găsesc nicio piedică”.

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au primit-o concurenții pe Speranța, noua fată din competiție... Mireasa sezonul 4. Ce crede tatăl Anei despre Alexandru. I-a spus fără ocolișuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x