Căutare Live

Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică, anunț important pentru fani. Când se vor cununa religios

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au decis să se căsătorească religios. Cei doi tineri au anunțat data nunții.

Ela și Petrică au decis data nunții

Antena 1

Ela și Petrică se vor cununa religios pe data de 29 iunie 2023. Tinerii au făcut anunțul pe rețelele sociale. „Te iubesc! Îți voi spune și în fața lui Dumnezeu!”, a scris Petrică pe Instagram.

Cei doi au publicat pe Instagram un colaj cu momente importante din relația lor, surprins în competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, se vor cununa religios pe 29 iunie 2023

Ela și Petrică s-au cununat civil în finala sezonului 4 Mireasa, însă acum vor să intre și în Biserică și să facă și o petrecere de care își vor aminti mereu. După ce și-au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, Ela și Petrică au câștigat marele premiu al sezonului 4.

Citește și: Mireasa sezon 4. Ela și Petrică au fost nași de botez. Cum au apărut la eveniment

Ce părere au părinții Elei despre relația pe care o are fata lor cu Petrică

Ela a povestit la Mireasa: Confesiuni că a primit vizite de la familia sa de când s-a mutat alături de partenerul său: „Dacă n-am mai fost de jumătate de an acasă mi-e foarte dor de ele, pentru că le simt lipsa. A fost o ruptură bruscă pentru mine, eram foarte apropiată de surorile mele și deodată s-a schimbat tot în viața mea.”

De asemenea, tânăra a dezvăluit că familia ei are o părere foarte bună despre viața pe care o duce aceasta în Baia Mare, dar și despre relația pe care o are cu Petrică.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat

„Familia mea este foarte fericită pentru mine. Părinții mei sunt liniștiți și împăcați sufletește, chiar dacă am plecat atât de departe, ei știu că sunt lângă un băiat bun.”, a mai adăugat ea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Citește și: Mesajul Adelinei după Finala Mireasa sezon 4. Ce a postat pe internet

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

Mireasa, sezonul 6. Ce băiat consideră familia lui Deni că ar fi porivit pentru concurentă. Sora fetei a intrat în direc... Mireasa sezon 6, 20 septembrie 2022. Cum a fost primit Alex de fete: „Am fost atras de o femeie din casă”...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x