Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Cum se înțeleg acum Ela și doamna Ioana, mama lui Petrică. Cele două s-au pozat împreună

În timpul sezonulul 4 Mireasa, doamna Ioana era convinsă că Ela nu este potrivită pentru fiul ei. Își dorea o noră blondă și din Maramureș, dar iată că mama lui Petrică a ajuns să îi dea o șansă Elei și chiar să o îndrăgească.

colaj de imagini cu ela, petrica si doamna ioana de la mireasa sezon 4 Galerie
În timpul sezonulul 4 Mireasa, doamna Ioana era convinsă că Ela nu este potrivită pentru fiul ei. Își dorea o noră blondă și din Maramureș, dar iată că mama lui Petrică a ajuns să îi dea o șansă Elei și chiar să o îndrăgească. | Antena 1

În Marea Finală, Ela și Petrică au fost desemnați câștigători și au plecat acasă cu cecul pe care scria 40.000 de euro. Ulterior, la trei luni distanță, ei au intrat în posesia banilor și au cumpărat un apartament.

Tinerii nu au locuit cu soacra și pare că relația Elei cu doamna Ioana s-a îmbunătățit. Când și-a văzut fiul fericit, mama lui Petrică s-a îmbunat și a început să-i susțină.

Citește și: Mireasa sezon 4. Ce relație are Raluca cu mama lui Ion. Băiatul a dat tot din casă: ”Degeaba vă uitați urât că nu aveți chimie”

Cum s-au pozat doamna Ioana și Ela de la Mireasa

Chiar dacă s-au mutat departe de casa părintească a lui Petrică, Ela și soțul ei o vizitează des pe doamna Ioana. Aceasta se bucură de fiecare dată când îi vede.

Uneori, Ela sau Petrică profită de revedere pentru a o filma sau fotografia pe doamna Ioana. Aceasta nu are conturi pe rețelele de socializare, așa că cei care o îndrăgesc nu mai pot cunoaște ce face.

De această dată, Ela s-a fotografiat cu doamna Ioana în gospodărie. Ela e îmbrăcată cu un tricou alb și este aranjată, semn că tocmai a ajuns. De cealaltă parte, soacra sa are un tricou în dungi și pe cap un batic. Ambele zâmbesc, semn că le-a fost drag să imortalizeze acest moment.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe contul doamnei Dana, mama lui Leo. Ce a postat aceasta

”Brunețica noastră din Calarași v-a cucerit până la urmă inima, D na Nemeș!!!!!❤️”, a scris cineva și Ela a răspuns cu mai multe inimioare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe contul doamnei Dana, mama lui Leo. Ce a postat aceasta... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora, după ziua sa de nume. Susținătorii au apreciat gestul tinerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x