Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică s-au căsătorit religios. Cum a arătat tânăra în rochie de mireasă

Ela și Petrică s-au căsătorit religios joi, 4 iulie 2024, iar primele imagini de la spectaculosul eveniment nu au întârziat să apară în mediul online. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 4 a ales să poarte o rochie de mireasă senzațională.

Galerie
Ela și Petrică s-au căsătorit religios joi, 4 iulie 2024, iar primele imagini de la spectaculosul eveniment nu au întârziat să apară în mediul online | Antena 1 & TikTok

Ela și Petrică, câștigătorii Mireasa sezonul 4, și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu joi, 4 iulie 2024. Cei doi au mers împreună către altar pentru a spune cel mai sincer și hotărât „DA” din viața lor.

În ultima perioadă, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au fost destul de discreți. Aceștia au preferat să facă pregătirile de nuntă cât mai departe de ochii curioșilor. Tinerii s-au gândit în amănunt la toate detaliile pentru marele eveniment.

Deși activitatea lor din mediul online s-a redus considerabil, Ela și Petrică nu au ezitat să publice câteva imagini de la petrecerea de după cununia religioasă. Susținătorii de pe Instagram abia așteptau să o vadă pe tânără în rochie de mireasă.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Declarația emoționantă pe care Petrică i-a făcut Elei cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a mărturisit public

Articolul continuă după reclamă

Fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 4 a atras toate privirile cu ținuta sa spectaculoasă. Aceasta a fost în centrul atenției. Până și Petrică a fost luat prin surprindere de superba apariție a soției sale. Acesta a fost fascinat de femeia alături de care își va petrece întreaga viață.

Ce rochie de mireasă a purtat Ela la nunta cu Petrică. Foștii concurenți de la Mireasa sezonul 4 s-au căsătorit religios

Ela a strălucit la cununia religioasă cu Petrică. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă stil prințesă care i s-a potrivit de minune. Superba piesă vestimentară i-a scos în evidență bustul generos și frumoasele trăsături ale feței.

De asemenea, soția lui Petrică a apelat la o coafură elegantă și un machiaj discret de mireasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ela a purtat pe cap și o coroniță. De asemenea, tânăra și-a asortat rochia de mireasă cu o pereche superbă de cercei. Nici Petrică nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a îmbrăcat un costum negru și o cămașă albă.

Și buchetul de mireasă pe care Ela l-a avut cu ea la cununia religioasă a fost extrem de simplu, dar elegant.

Cum s-au cunoscut Ela și Petrică de la Mireasa, sezonul 4

Ela și Petrică și-au început povestea de iubire în casa Mireasa, sezonul 4. Relația lor a început cu pași timizi, după ce și-au dat seama că sunt suflete pereche. În timp ce încercau să cunoască și alte persoane, tinerii au realizat că au sentimente unul pentru celălalt.

Cei doi au avut parte de momente extrem de frumoase în cadrul show-ului matrimonial, dar și de situații dificile. În ciuda obstacolelor din calea lor, aceștia au rămas împreună și după finala reality show-ului.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Ela, soția lui Petrică, și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Cum arată acum tânăra

La aproape patru ani de când s-au căsătorit civil, Ela și Petrică au reușit să facă o nuntă spectaculoasă. Câștigătorii sezonului 4 Mireasa și-au dorit foarte mult să se căsătorească religios, ceea ce s-a întâmplat pe data de 4 iulie 2024. Susținătorii cuplului așteptau cu nerăbdare momentul în care tinerii vor face marele pas.

Mireasa, sezonul 9. Ce a sfătuit-o doamna Daniela pe Delia cu privire la ziua cununiei civile. Reacția Antoniei, care er... Cum au arătat cele două perechi de nași de la nunta Elei cu Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa. Imagini spectacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x