Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Start Vot pentru Marea Finală din 19 decembrie. Cum și unde îți poți vota concurenții favoriți

Simona Gherghe a anunțat startul votului pentru Marea Finală a emisiunii Mireasa, ce va avea loc în data de 19 decembrie 2021, la Antena 1. Află cum și unde îți poți vota concurenții favoriți.

Simona Gherghe, în casa „Mireasa” Galerie
Simona Gherghe a anunțat că a început votul pentru Marea Finală Mireasa, sezonul 4 | Antena 1

În ultima gală de dinainte de Marea Finală a emisiunii Mireasa a sezonului 4 s-a anunțat începerea votului! Fanii au aflat unde și cum își pot vota concurenții favoriți.

A început votul concurenților favoriți pentru Marea Finală Mireasa, sezonul 4

La finalul galei Mireasa din 11 decembrie 2021 s-a început votul și fanii emisiunii pot alege concurenții favoriți pentru Marea Finală a sezonului 4.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Mamele părăsesc casa. Ce surpriză a pregătit Simona Gherghe

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Finala Mireasa sezon 4: Unde și cum pot fi votați concurenții

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa sunt telespectatorii, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți. Emisiunea a ajuns pe ultima sută de metri, iar concurenții resimt tot mai mult emoțiile.

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 4

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare sezonul 4 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4.

Abia după acest moment, concurenții care formează perechea, ce e pe primul loc în preferințele publicului, vor fi desemnați câștigători.

Finala Mireasa sezon 4: Ce se întâmplă cu Marele Premiu dacă cuplul de pe primul loc nu se căsătorește

Dacă perechea cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în Finala emisiunii Mireasa sezon 4.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se cunune.

Mireasa 2021, sezon 4. Ana s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spital. Ce a dezvăluit Simona Gherghe... Mireasa, sezonul 4. Publicul a decis dacă Ion este eliminat. Rezultatul cursei pentru eliminare și clasamentul publiculu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x