Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Clasamentul publicului din 30 aprilie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână și în gala de sâmbătă, 30 aprilie 2022, s-au aflat rezultatele votului. Clasamentul a fost anunțat de Gabriela Cristea, care a pregătit și o surpriză pentru concurenți.

colaj foto cu gabriela cristea si concurenti din casa mireasa Galerie
Gabriela Cristea a dezvăluit care este rezultatul votului, în gala de sâmbătă, 30 aprilie 2022, a emisiunii Mireasa | Antena 1

Gala de sâmbătă, 30 aprilie 2022, a emisiunii Mireasa a fost plină de surprize și emoții. S-au întâmplat multe evenimente între concurenți și, la final, băieții au fost puși să propună spre eliminare o concurentă. Apoi, Gabriela Cristea a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii, cine intră în cursă pentru eliminare, dar și ce surpriză a pregătit pentru concurenții din casa Mireasa.

Ce s-a întâmplat în gala Mireasa din 30 aprilie 2022, de la Antena 1

În gala de sâmbătă, 30 aprilie 2022, a emisiunii Mireasa, băieții au fost puși să nominalizeze o fată spre eliminare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, aceștia au revenit în platoul emisiunii Mireasa, acolo unde s-au aflat rezultatele. Sese a numit-o pe Elena, Aron a nominalizat-o pe Larisa și la fel a ales și Valentin, Perneș a nominalizat-o pe Ina, în timp ce Adrian a ales-o pe Larisa. Andrei a propus-o spre eliminare tot pe Larisa, iar Leo a ales-o pe Elena.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, supărată la culme din cauza Sabrinei și a lui Valentin. Camerele au surprins tot ce s-a întâmplat

Apoi, concurenții și-au justificat opțiunile exprimate în gala Mireasa din gala din 30 aprilie 2022. Atitudinea Elenei pare să fi fost amendată de anumiți concurenți.

Cum arată clasamentul de la Mireasa din 30 aprilie 2022

Apoi s-a aflat rezultatul votului pentru această săptămână. Mama săptămânii a fost aleasă doamna Eleonora, care a mulțumit tuturor pentru rezultat.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Perneș, din nou la cuțite! Ce reacție neașteptată a avut Sabrina

Băiatul săptămânii a fost ales Sese, pe locul doi clasându-se Perneș, urmat de Valentin.

Tot în gala de sâmbătă a emisiunii Mireasa, difuzată în 30 aprilie 2022, s-a aflat și topul fetelor. Pe primul loc s-a clasat Giovana, pe locul al doilea este Alina, iar ultima poziție a fost ocupată de Sabrina.

Astfel, potrivit rezultatelor, Larisa nu este printre cei protejați, așa că tânăra intră în cursa pentru eliminare cu fata de pe ultimul loc: Ina.

„Diseară veți avea o petrecere, iar mâine veți avea multe lucruri frumoase pe care să le faceți împreună”, a fost vestea complet neașteptată data de Gabriela Cristea, la finalul ediției din 30 aprilie 2022.

Ce surprize îi așteaptă pe concurenți? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a dat vestea ce i-a bulversat pe toți! Nu mai continuă cunoașterea cu Inimioara. Ce a de... Mireasa 2022, sezon 5. De ce pe profilul lui Robert au apărut fotografii cu Nora. Ce legătură există între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x