Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Perneș, mesaj cu subînțeles la scurt timp de la despărțirea de Sabrina. Ce a publicat pe rețelele sociale

Perneș, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale după ce a anunțat despărțirea de Sabrina.

Colaj cu Perneș și Sabrina în două ipostaze diferite Galerie
Perneș, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale după ce a anunțat despărțirea de Sabrina | Antena 1

Perneș și Sabrina, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, au luat decizia de a se despărții în urmă cu puțin timp. Anunțul a fost făcut de tânăr prin intermediul unei postării pe rețelele sociale.

„Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul.

Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.”, este mesajul pe care l-a transmit Perneș.

Ce a publicat Perneș pe Internet, la scurt timp de la vestea despărțirii de Sabrina

În urmă cu puțin timp, Perneș și-a luat prin surprindere susținătorii de pe Instagram cu o postare neașteptată. Acesta a transmis un mesaj cu subînțeles la scurt timp de la vestea despărțirii de Sabrina.

Fostul concurent din sezonul 5 Mireasa a evidențiat că anul acesta a fost unul plin de lecții pentru el din care a învățat. Mai mult decât atât, acesta a mai informat că anul 2023 va aduce o versiune mai bună a lui.

Citește și: Mireasa sezon 5. Sabrina și-a făcut un tatuaj după despărțirea de Perneș. Ce a scris pe piele

„2020 m-a rănit, 2021 m-a schimbat, 2022 mi-a dat lecții, 2023 aduce o versiune mai bună a mea”, este mesajul din postarea lui de pe InsaStory.

Vestea că Sabrina și Perneș s-au despărțit i-a uimit pe susținătorii lor. Deși părea că relația lor a devenit din ce în mai puternică de când au ieșit din casa Mireasa, lucrurile stăteau cu totul diferit.

În ultima perioadă, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa nu a mai publicat imagini alături de partenera lui, semn că ruptura dintre ei s-a produs de mai mult timp.

Perneș a depus eforturi mari să o cucerească pe Sabrina în casa Mireasa

Povestea e dragoste dintre Perneș și Sabrina a început în casa Mireasa. Cei doi concurenți s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial, unde au reușit să se apropie din ce în ce mai mult și să acorde o șansă unei relații.

Aceștia au trăit împreună momente dificile, dar și momente frumoase. Din cuplul lor nu au întârziat să apară certurile și despărțirile, însă nu au reprezentat un obstacol pentru ei.

Citește și: Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”

În Marea Finală a sezonului 5 Mireasa, Perneș și Sabrina au luat decizia de a se căsători. Fosta concurentă a emisiunii a spus un mare „da” în fața ofițerului stării civile, după ce a ținut în suspans pe toată lumea pentru câteva clipe.

„Eu aveam în gând să fac pasul ăsta. Spuneam ”nu” ca să nu mai dau speranțe. Aici, când am zis jurământul, așa făceam. Știam cât a tras cu mine, el nu a dat un pas înapoi”, a afirmat Sabrina după ce s-a cununat cu Perneș.

Mireasa 2022, sezonul 6. Cuplurile au făcut nominalizări. Cine este în pericol de eliminare... Mireasa 2022, sezonul 6. Miruna, supărată pe ce a găsit Cosmin în telefonul ei, deși ștersese tot. Ce a spus doamna Adri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x