Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Perneș anunță că nu mai formează un cuplu cu Sabrina. Mesajul lui

Sabrina și Perneș s-au despărțit, anunță fostul concurent de la Mireasa sezon 5. Iată mesajul pe care l-a postat pe Instagram.

sabrina si pernes imbracati in mire si mireasa se pupa in fata ofiterului de stare civila Galerie
Sabrina și Perneș s-au despărțit, anunță fostul concurent de la Mireasa sezon 5. Iată mesajul pe care l-a postat pe Instagram. | Antena 1

De ceva vreme, Sabrina și Perneș nu mai postează fotografii de cuplu, spre nemulțumirea celor care i-au susținut în show-ul matrimonial Mireasa sezon 5.

Chiar dacă se pozau des în aceleași locuri, cuplul Perneș- Sabrina a fost scump la vedere. Ba mai mult, ei nici like-uri nu-și mai dădeau reciproc. Iată că anunțul despărțirii a venit.

Perneș este cel care anunță că relația cu Sabrina a ajuns la final. Iată ce mesaj a avut:

Citește și: Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”

Perneș anunță că nu mai formează un cuplu cu Sabrina. Mesajul lui

Andrei Perneș a avut un moment de sinceritate pe Instagram, acolo unde a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Sabrina.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu a dorit să dezvăluie motivele care au dus la separare.

Citește și: Mireasa sezon 5. Ce se observă în cele mai recente imagini cu Sabrina și Perneș. Cum au fost pozați când nu se așteptau

”Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.”, a zis Perneș pe Instagram.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Sabrina nu a făcut nicio declarație legată de căsnicia cu Perneș. Imediat ce va oferi o reacție, o veți găsi pe a1.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5

La începutul competiției Mireasa sezon 5, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute. Încă din acel moment, băiatul a știut că ea este femeia pe care și-o dorește alături.

De atunci, Perneș a făcut eforturi de a o cuceri, însă s-a lovit constant de zidurile create de Sabrina în jurul ei. Fata, care în trecut a fost abuzată emoțional și fizic, a fost greu de cucerit. Când Perneș a avut impresia că a reușit să-i câștige inima, concurenta s-a retras.

De-a lungul următoarelor săptămâni, tânărul a auzit, nu o dată, că se ține după ea și că Sabrina pare să nu îi împărășească sentimentele. Cei doi au avut multe certuri și chiar s-au despărțit de câteva ori.

Ultima dată s-a întâmplat chiar în timpul unei Gale. Cu lacrimi în ochi, Sabrina a spus că nu poate continua povestea lor pentru că sentimentele ei nu sunt la fel de puternice ca ale partenerului.

Perneș a fost rănit, dar nu a putut accepta refuzul Sabrinei de a îi da o șansă. Deși despărțiți, el a continuat să insiste, lucru care nu a fost pe placul fetei. Ea le mărturisea Larisei și celorlalte fete că Perneș este fals și că face pe victima.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, prima imagine alături de cei mai importanți bărbați din viața ei. Cum s-a pozat cu tatăl și Perneș

Intrarea noilor concurente a făcut pe Sabrina să fie și mai înverșunată împotriva fostului iubit. Ea considera că sentimentele lui nu au fost adevărate din moment ce s-a apropiat de Yana. Băiatul a curtat-o pe noua concurentă și asta a creat gelozie în inima Sabrinei.

Yana l-a informat pe Perneș că se potrivesc și el s-a retras. A fost momentul în care Sabrina și Perneș s-au apropiat din nou. Concurenta a părut atunci mai îndrăgostită ca niciodată și asta l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, care a fost ușor sceptic.

Au fost câteva săptămâni de miere pentru ei și, în ciuda faptului că Sabrina a spus că nu se va căsători în casa Mireasa, Perneș i-a pus inelul pe deget. Au fost primul cuplu care s-a logodit în sezonul 5.

În ultimele săptămâni de competiției, când ușile celor două case s-au deschis, tinerii au avut șansa să petreacă mai mult timp împreună.

Perneș a fost tare supărat pentru că iubita lui și-a exprimat dorința de a nu se căsători în Finală, cu toate că au depus actele. Asta a adus răceală în relația lor, iar imaginile în care el tânjea după afecțiunea iubitei l-au deranjat tare pe Perneș.

Cu toate acestea, el consideră că Sabrina este femeia perfectă pentru el și crede în viitorul relației lor. Ei s-au cununat civil în Finală.

Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată e... Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x