Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Sese, imagine înduioșătoare alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Selina

Sese, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui. Selina a cucerit inimile internauților cu frumusețea ei. Iată cât de mult a crescut fetița Giovanei.

Colaj cu Sese și Giovana la Mireasa, în trei ipostaze diferite Galerie
Sese, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu fiica lui | Antena 1

Sese și Giovana se numără printre cuplurile din sezonul 5 Mireasa care au reușit să atragă atenția telespectatorilor cu povestea de iubire și felul lor carismatic. Cei doi s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Tinerii au avut parte de o experiență de neuitat în emisiune. Amândoi au venit cu gândul de a pleca acasă căsătoriți, lucru care s-a și întâmplat. În Marea Finală a sezonului 5 Mireasa, Sese și Giovana au spus un „DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă.

În ciuda neînțelegerilor și certurilor pe care le-au avut de-a lungul șederii lor în reality show, aceștia au rămas împreună. Mai mult, nu s-au gândit nici măcar o secundă la faptul că ar putea părăsi competiția fără partener.

Pentru că au fost îndrăgiți de foarte mulți oameni, foștii concurenți de la Mireasa au primit marele premiu. Sese și Giovana au avut cele mai multe voturi din partea publicului în ediția finală a emisiunii.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cum au răspuns Sabrina și Perneș după ce s-a speculat că fata ar fi însărcinată: „Vreau să vă anunț”

Deși nu au mai apărut de mult pe micile ecrane ale telespectatorilor, tinerii sunt destul de activi în mediul online. Acolo își țin la curent susținătorii cu cele mai speciale evenimente din viața lor. De curând, fosta concurentă din sezonul 5 al show-ului matrimonial a anunțat că urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Giovana a născut o fetiță sănătoasă în luna mai a anului trecut, iar acum este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Cât de mult a crescut Selina, fiica lui Sese și a Giovanei din sezonul 5 Mireasa

Sese și soția lui, Giovana, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi se bucură din plin de toate momentele pe care le petrec alături de fetița lor. Micuța Selina este de o frumusețe răpitoare.

Recent, fostul concurent din sezonu 5 Mireasa a distribuit pe contul de Instagram o poză adorabilă în care apare alături de fiica lui. Cu zâmbetul pe buze, tânărul s-a lăsat pozat în timp ce își ținea micuța în brațe.

Citește și: Giovana de la Mireasa și-a ales o carieră nouă în care profesează. Ce meserie va avea și în ce domeniu a primit o certificare

Selina a „topit” inimile oamenilor din mediul online cu ținuta ei adorabilă, chipul angelic și privirea blândă. Din imagine se poate observa faptul că fetița seamănă foarte bine cu tatăl ei. Aceasta a moștenit culoarea ochilor de la Sese.

Un lucru este cert, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa radiază de bucurie de când a devenit tată. Rolul i se potrivește de minune, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa, portret înduioșător de familie

Sese și Giovana sunt foarte discreți când vine vorba de viața personală, însă nu uită să împărtășească noutățile cu susținătorii lor de pe Instagram. În urmă cu ceva timp, tânără a luat pe toată lumea prin surprindere cu un portret înduioșător de familie.

Fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa și soțul ei au fost într-o mică vacanță alături de fetița lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa, sezon 7. Irina, mesaj neașteptat pentru Hatice. Ce a spus acum despre cea cu care a avut un conflict în competi... Mireasa, sezon 3. Ce mai face și cum și-a surprins susținătorii Andreea Grădinaru, fosta concurentă a show-ului matrimon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x