Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Irina, mesaj neașteptat pentru Hatice. Ce a spus acum despre cea cu care a avut un conflict în competiție

Irina a fost întrebată ce părere are acum despre Hatice, iar fosta concurentă Mireasa a ținut să-i adreseze soției lui Mihai cuvinte de laudă, în ciuda conflictului pe care l-au avut în timpul sezoului 7 Mireasa.

Colaj cu Hatice și Irina la Mireasa Galerie
Irina a transmis un mesaj neașteptat pentru Hatice la mai bine de 6 luni de când s-a terminat sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Irina a avut sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar una dintre întrebări s-a referit la Hatice. Irina a ținut să spună cuvinte frumoase despre soția lui Mihai, care i-a și răspuns.

Citește și: Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-o

Ce mesaj a transmis Irina despre Hatice, la 6 luni de când s-a terminat sezonul 7 Mireasa

„Hatice e fată foarte bună, eu i-am simțit sufletul. Și n-o să-mi schimb părerea chiar dacă ne-am certat noi, cred că cel mai mult. Eu dacă simt omul într-un fel, poate el să facă orice, că eu simt energia omului și simt cu ce intenție a făcut un lucru sau altul! Cu drag aș lua-o în brațe”, a spus Irina.

„Te pup cu drag, titirezul meu”, a răspuns Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Hatice după ce pe grupuri s-a scris că s-a despărțit de Mihai. Fata infirmă zvonurile

Irina și Hatice au avut un conflict în sezonul 7 Mireasa

Hatice și Irina s-au certat la un moment dat și au fost la cuțite după task-ul întrebărilor. Ba mai mult, atunci concurenta a spus că perechea Hatice-Mihai e falsă și că nu își are locul în competiția Mireasa.

”Pe cine nu agreezi? De cine nu îți place?”, a fost întrebarea pe care Hatice i-a adresat-o Irinei, la task. ”De voi doi. Am încercat să-ți scuz comportamentul, răutăților. Ai avut față de mine niște chestii răutăcioase, ceea ce eu am scuzat”, a răspuns fata.

„Tot voi nu cred că vă aveți locul aici. Probabil fiecare își are locul, fiecare are de învățat. Voi considerați că toți au ceva cu voi, nu puteți accepta critici, controla emoțiile.”, a mai zis Irina la un moment dat, în timpul sezonului 7 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Irina se iubește cu un cântăreț. În ce ipostază a apărut cu noul iubit: „Dacă nu eram eu, pe cine iubeai?

Cele două au avut o amiciție la începutul competiției, dar după ce Hatice a spus că o simțea mai apropiată pe o altă concurentă, Irina s-a îndepărtat.

„Cea mai mare dezamăgire din partea Irinei a fost în momentul cu task-ul, când simțeam ironizările ei la adresa lui Mihai. Irina m-a rănit deja. Ea avea anumite gânduri pe care nu mi le-a spus. Comentariile din timpul task-ului m-au deranjat”, spunea pe atunci Hatice.

La un moment dat, Hatice și Irina au revenit la sentiemnte mai bune: ”Nu e vorba că am reluat prietenia. Noi tot mai glumeam. Am uitat tot, demult.”, spunea Irina pe atunci.

Mireasa, sezon 8. Ce relație are Daniel cu părinții Anei. Cum se înțelege cu socrii săi, la 3 săptămâni de la Finală... Mireasa sezonul 5. Sese, imagine înduioșătoare alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Selina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x