Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat

Sese și Giovana se bucură de o vacanță inedită în Londra, unde și-au dorit de foarte mult timp să meargă. Aceștia se pregătesc să devină părinți în scurt timp și au inaugurat acest eveniment cu o escapadă.

Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat Galerie
Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat | Antena 1

Sese și Giovana și-au surprins fanii cu o imagine din Londra, unde au mers să se distreze de curând. Aceștia par mai fericiți ca niciodată și se poate vedea acest lucru chiar și din postările lor de pe rețelele de socializare.

Sese și Giovana, imaginea de senzație de pe rețelele de socializare. Cum se distrează cei doi în vacanța din Londra

Sese ș Giovana au reușit să emoționeze pe toată lumea printr-o postare pe care au făcut-o pe Instagram. Fosta concurentă a apărut ținând în mână un mănunchi de baloare, iar zâmbetele de pe chipurile lor au fost nelipsite.

Cei doi s-au fotografiat lângă un punct turistic foarte important în Londra, iar Sese și-a surprins soția cu mai multe baloane în formă de inimă pentru a-i arăta cât de mult o iubește pe aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

Citește și: Mireasa sezon 5. Sese și-a tatuat chipul Giovanei pe braț. Tânăra a postat imaginile în social media

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios.

Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Giovana și Sese au dezvăluit, în premieră, numele ales pentru fiica lor

La câteva luni de relație, Sese și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. S-a întâmplat la mare, pe un yacht. Băiatul s-a așezat în genunchi și Giovana a spus un ”DA” sigur.

În ultimele săptămâni petrecute în casa Mireasa, cei doi au reușit să își controleze emoțiile și să nu mai țină supărarea. Ba mai mult, și-au construit propriul cuib în casa băieților și au depănat amintiri, au făcut planuri pentru o viață împreună și au ales numele copiilor.

Cei doi au fost siguri că vor să se cunune în Finala Mireasa și așa au și procedat. Susținuți de familia, care și-a arătat sprijinul și în ultimele 6 luni, cei doi au devenit familia Seserman.

Mireasa sezonul 7. Cum a tratat-o Roberto pe Giulia, după ce a aflat că el este cel care i-a atras atenția. Ce spune des... Mireasa, sezonul 5. Nora a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum fosta concurentă a show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x