Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela Pițigoiu i-a speriat pe băieți cu profesia ei. De ce nu a mers la blind date

Gabriela Pițigoiu a băgat spaima în concurenți cu profesia ei. Tânăra nu a putut merge la blind date și alt cineva a înlocuit-o.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela Pițigoiu i-a speriat pe băieți cu profesia ei. De ce nu a mers la blind date Galerie
Gabriela nu a putut merge la blind date. | Antena 1

La prima întâlnire, față în față cu băieții, Gabriela Pițigoiu i-a intimidat pe băieți. Tânăra este polițistă, iar concurenții au rămas surprinși când au aflat.

Cum au reacționat băieții când au aflat că Gabriela e polițistă. Ce a dezvăluit George

„Așa după fizic și după fizionomie, nu parși așa foarte dură”, i-a spus Giorgio.

„Ei, nu mă vedeți voi dură. Sut momente și momente și momente și evident, în momentul în care sunt pusă într-o situație în care necesităsă fiu dură, sunt. Pot să fiu și drăguță și dură”, a explicat Gabriela.

„Eu pot să zic că am experiență cu polițistele din fosta mea relație”, a intervenit și George.

Concurenta de la Mireasa sezonul 6 le-a atras atenția mai multor băieți, iar Valentin a fost curios dacă are un stil de viață asemănător cu al lui, având în vedere că ambii fac sport.

„Nu știu ce să zic, abia aștept să mă mut la Sibiu”, a spus și Paul.

Gabriela ar fi trebuit să aibă prima întâlnire pe nevăzute cu Andrei, dar pentru că nu s-a simțit bine în acea zi, locul ei i-a revenit Roxanei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum se înțelege acum Izabela cu părinții lui Blaze. Ce planuri au ce doi de viitor: „O să merge... Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Roxana a avut al doilea blind date. Cum a fost posibill și cu cine s-a întâlnit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x