Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Ce a spus Alex în live-ul despre Raluca: ”A venit momentul să vorbesc”

Alex din sezonul 6 a discutat despre Raluca după zvonurile că nu ar mai forma un cuplu. Ce a avut de spus.

Mireasa sezonul 6. Ce a spus Alex în live-ul despre Raluca: ”A venit momentul să vorbesc” Galerie
Alex din sezonul 6 a discutat despre Raluca după zvonurile că nu ar mai forma un cuplu. Ce a avut de spus. | Antena 1

”Salut, dragilor. A venit momentul să vă vorbesc despre Raluca”, a scris Alex pe Instagram. El anunța un live pe Tiktok în seara de 15 decembrie.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 15 decembrie 2023. Ultimul clasament individual înainte de Finală. Cine sunt Mireasa și Mirele Săptămânii

Ce a spus Alex în live-ul despre Raluca: ”A venit momentul să vorbesc”

El s-a ținut de cuvânt și a enunțat câteva lucruri despre Raluca. Alex i-a îndemnat pe oameni să verifice stocul de bijuterii de pe site-ul acesteia și să o urmărească zi de la zi la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

La cea mai arzătoare întrebare a răspuns abia la final, după ce a fost mustrat de către cei care se aflau pe live.

”Mai ești cu Raluca?”, voiau să știe cei care îi urmăreau afirmațiile.

”Pentru toate comentariile, o să vă spun un singur lucru și sper să rețineți chestia asta și să nu mă mai întrebați nimic, eu și Raluca suntem bine. Asta trebuie să știți, nu mă mai întrebați alte chestii și așa mai departe. Am primit foarte multe comentarii. Mă repet, eu și Raluca suntem bine.”, a afirmat Alex Ungureanu pe Tiktok.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 15 decembrie 2023. După ce a refuzat să participe la emisiune, Sergiu și-a vărsat nervii pe doamna Crina

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Mireasa sezonul 8, 15 decembrie 2023. Ultimul clasament individual înainte de Finală. Cine sunt Mireasa și Mirele Săptăm... Doi concurenți de la Mireasa, din nou un cuplu. S-au afișat împreună la scurt timp după ce el a confirmat că s-au despăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x