Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 15 decembrie 2023. După ce a refuzat să participe la emisiune, Sergiu și-a vărsat nervii pe doamna Crina

Deranjat că susținătoarea lui Adrian, cu care acesta a făcut live pe Tiktok, a intervenit la Capriciile Iubirii, Sergiu a părăsit platoul.

Mireasa sezonul 8, 15 decembrie 2023. După ce a refuzat să participe la emisiune, Sergiu și-a vărsat nervii pe doamna Crina Galerie
Deranjat că susținătoarea lui Adrian, cu care acesta a făcut live pe Tiktok, a intervenit la Capriciile Iubirii, Sergiu a părăsit platoul. | Antena 1

Susținătoarea Mirela a afirmat că are dovezi conform cărora doamna Nadia a discutat despre ceilalți concurenți. ”Nu-i mai pronunțați numele mamei”, a intervenit Sergiu.

”Dacă mi se permite, să intre și susținătorii noștri să ne susțină.”, a zis el și a refuzat să discute, părăsind platoul.

Ajuns în casa Mireasa, și-a vărsat nervii pe doamna Crina, la care a ridicat tonul. El i-a spus să nu se bage.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Sergiu a fost sunat de un fost concurent. Ce a ținut neapărat să-i transmită

După ce a refuzat să participe la emisiune, Sergiu și-a vărsat nervii pe doamna Crina

La Mireasa Capriciile Iubirii, susținătoarea lui Adrian a intervenit telefonic pentru a explica ce au discutat în timpul live-ului. Deranjat, Sergiu s-a ridicat de pe canapea și a părăsit platoul.

Nervos, el a spus că nu dorește să discute și s-a dus direct în casă. Acolo, doamna Crina a încercat să-l liniștească. A reușit însă doar să-l facă să răbufnească, din nou.

În living, doamna Crina și doamna Mirela discutau despre ce s-a întâmplat în live. ”Terminați o dată cu subiectul ăsta, doamna Crina. Nu vă mai dați cu părerea. Nu se mai termină până în Marea Finală”, a răbufnit Sergiu.

”Nu mi se pare o reacție potrivită”, a spus mama lui Bogdan, însă nu a intrat în dialog cu concurentul decât atunci când Sergiu a afirmat că nu ar trebui să mai comenteze ceilalți la adresa lui.

”Ai grijă, Sergiu, cum vorbești. Tu vorbești în numele tău și al familiei tale. Ai venit în emisiune, asumă-ți”, a spus doamna Crina.

”Așa trebuie să vă băgați dumneavostră peste tot. Nu știu de ce vă băgați dumneavoastră”, a replicat el pe un ton ridicat.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 14 decembrie 2023. Ce a vorbit Adrian despre Sergiu cât timp a fost în afara casei

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Ce mai fac Simona și Andrei de la Mireasa. Cum au apărut în mediul online alături de Hatice și Mihai, după o absență înd... Mireasa, sezonul 2. Claudia Shik, imagini emoționante cu fiul său lângă bradul de Crăciun. Cum a fost surprins micuțul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x