Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Ce a transmis Roxana în mediul online, după ce s-ar fi despărțit de Paul: „Așa e în viață!”

Roxana, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după ce s-ar fi despărțit de Paul. Iată ce a publicat pe contul de Instagram.

Colaj cu Roxana și Paul din sezonul 6 Mireasa Galerie
Roxana, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după ce s-ar fi despărțit de Paul | Antena 1

Roxana se numără printre cele mai îndrăgite concurente ale sezonului 6 Mireasa. Tânăra a reușit să cucerească telespectatorii cu felul său carismatic și cu aspectul fizic. Aceasta a pășit în casa show-ului matrimonial mai hotărâtă ca niciodată să își caute sufletul pereche.

Deși nu a avut deloc noroc în dragoste, Roxana Tobă nu și-a pierdut speranța. Așadar, nu a refuzat să cunoască mai mulți băieți din emisiune.

Paul se numără printre pretendenții tinerei. Acesta a depus eforturi uriașe să o cucerească pe fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa. Povestea lor de dragoste a început cu pași timizi, iar deznodământul nu a fost cel la care se așteptau susținătorii.

Citește și: Mireasa sezon 6. Roxana Niță, schimbare de look. Cum arată soția lui Paul

În ciuda neînțelegerilor și certurilor din casa show-ului matrimonial, cei doi au ales să rămână împreună. Despărțirile și împăcările au fost nelipsite din peisaj. În Marea Finală a emisiunii, Roxana și Paul s-au decis să facă pasul cel mare.

Concurenții au spus un „DA” hotărât, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant pentru familiile lor și telespectatori.

Situația a luat o întorsătură complet neașteptată după ce au ieșit din competiție. Se pare că cei doi și-au șters toate pozele de pe rețelele sociale, semn că nu mai formează un cuplu. Aceștia nu au oferit informații despre relația lor, însă nu au mai apărut de mult timp împreună.

Mesajul Roxanei din sezonul 6 Mireasa la mai bine de o lună de la despărțirea de Paul

Activtatea Roxanei din mediul online a devenit mai intensă după despărțirea de Paul. În ultima perioadă, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa a publicat imagini cu ea în diferite ipostaze.

De curând, aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere cu un mesaj neașteptat. La mai bine de o lună de la despărțirea de partenerul său, tânăra nu s-a putut abține și a transmis câteva cuvinte cu subînțeles.

„Am vrut să fiu iubită, dar de ceea ce îți dorești nu ai parte. Așa e în viață! Mergi mai departe!”, a scris ea pe contul de Instagram.

Roxana a dat de înțeles prin intermediul postării că a fost din nou dezamăgită în dragoste.

Cum a început povestea de dragoste dintre Paul și Roxana de la Mireasa

Paul și Roxana au format primul cuplu din casa Mireasa. Cei doi au avut parte de certuri și împăcări până să ajungă în punctul de a se căsători. Primul lor sărut a avut loc la petrecerea de pe 10 septembrie 2022, însă dansul tânărului cu o altă concurentă, Denisa, a supărat-o pe Roxana. După party, în emisia live de Mireasa, băiatul a declarat că sunt un cuplu, în timp ce Roxana a spus că nu sunt împreună.

Roxana a avut dubii în privința sentimentelor lui Paul, iar în prima cursă de eliminare în care s-a aflat, tânăra a spus că și-ar dori să părăsească emisiunea și să-și aștepte iubitul afară, fapt care l-a supărat pe Paul. Discuțiile dintre Roxana și Adina atât despre el cât și despre bunica Ecaterina l-au iritat pe Paul, care a decis să pună punct relației în emisia live de pe 22 septembrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6. Unde locuiește Roxana după ce s-a spus că ea și Paul s-ar fi despărțit

Paul a cerut-o în căsătorie pe Roxana la Roma, făcând mai întâi o glumă, în stilul lui caracteristic. Tânărul s-a prefăcut că este gelos, însă apoi a căzut în genunchi în fața iubitei și i-a pus inelul pe deget, iar fata extrem de emoționată a spus un sincer DA.

După cererea în căsătorie tatăl Roxanei și-a dat binecuvântarea, însă a precizat că și-ar dori ca fiica sa să-i păstreze numele de familie. Când au depus actele de căsătorie, Paul a precizat că își dorește ca viitoarea lui soție să poarte două nume de familie: Tobă Niță. Pentru acest gest, tatăl Roxanei l-a îndrăgit și mai mult pe Paul. Roxana s-a arătat dispusă să se mute la Constanța, acasă la Paul, dorind să întemeieze o familie împreună cu el.

Mireasa sezon 7. Maria a jubilat de fericire că e pe primul loc. De ce avea Mihai lacrimi în ochi la citirea clasamentul... Mireasa sezon 7. Giulia a revenit cu un nou mesaj în social media. Ce a spus despre Antonio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x