Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce mesaje a transmis Valentin pe rețelele sociale, la scurt timp de la despărțirea de Gabriela

Valentin, fostul din sezonul 6 Mireasa, a transmis mai multe mesaje cu subînțeles la scurt timp de la despărțirea de Gabriela.

Colaj cu Valentin și Gabriela în trei ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Valentin, fostul din sezonul 6 Mireasa, a transmis mai multe mesaje cu subînțeles la scurt timp de la despărțirea de Gabriela | Antena 1

Valentin, fostul concurent din sezonul 6 Mireasa, și-a luat prin surprindere susținătorii cu o serie de mesaje cu subînțeles. Tânărul nu a ezitat să publice pe InsaStory câteva citate emoționante, dar și motivaționale.

La scurt timp de la despărțirea de Gabriela, mama copilului său, se pare că Valentin se confruntă cu o situație dificilă, potrivit postărilor sale.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum arată Gabriela cu burtica de gravidă. Valentin a anunțat că vor avea un bebeluș, deși sunt despărțiti

„Când Dumnezeu vrea să te facă fericit te va duce pe drumul cel mai greu, deoarece drumuri scurte spre fericire nu există”, a fostul unul dintre mesajele fostului concurent din sezonul 6 Mireasa, de pe Instagram.

Valentin din sezonul 6 Mireasa, postările care au atras atenția susținătorilor

De asemenea, Valentin a mai publicat o serie de mesaje neașteptate în mediul online. Pentru că nu obișnuiește să distribuie astfel de postări, fostul concurent din sezonul 6 Mireasa a atras toată atenția susținătorilor cu InstaStory-urile sale.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gestul făcut de Valentin, la o lună de când a confirmat despărțirea de Gabriela. Ce a postat în mediul online

„Cine te face să râzi, îți salvează viața fără să știi”, a mai fost unul din mesajele sale de pe Instagram.

Valentin nu s-a putut abține și a mai publicat un mesaj potrivit stilului său caracteristic. De data aceasta, postarea lui a stârnit zâmbete pe fețele prietenilor virtuali.

„Trăiește fiecare zi ca și cum te-ai căsători mâine”, a mai adăugat el pe InstaStory.

Ce a spus Valentin, concurentul din sezonul 6 Mireasa, despre despărțirea de Gabriela

La finalul lunii aprilie, Valentin a oferit explicații în ceea ce privește despărțirea de mama copilului său, Gabriela. El a mărturisit că sarcina decurge normal și că fosta sa soție e provocată de susținătoarele sale.

”Nu-mi pasă de injuriile voastre, de blestemele voastre și mai ales de invențiile voastre. Referitor la sarcină, stați liniștiți, este foarte bine și așa a fost tot timpul, cel puțin așa mi s-a spus la ultimul control.

Dacă voi ați pleca la o înjurătură la nervi a partenerei/partenerului, înseamnă că și eu am făcut-o. Dacă voi nu ați face-o, oare eu am făcut-o?

Ca și răspunsurile de aseară, mulți le-au citit, puțini au înțeles. În continuare vreau să vă spun că nu eu am provocat-o pe Gabriela, ci voi, ”fanaticele frustrate” care aveți 10 conturi fake, care vă faceți pagini de Youtube și de Instagram doar să atrageți mai multe persoane (vizualizări).

Tot ce faceți voi, îi faceți rău Gabrielei, nu mie. Vă las în continuare cu invențiile și părerile voastre, nu stau să dau răspuns la fiecare inepție și minciună. Nu-mi mai duceți grija fiindcă o fac eu pentru mine, aveți grijă mai bine de voi și de familiile voastre”., a scris el.

Înainte ca Valentin să transmită acest mesaj, Gabriela a mărturisit în mediul online motivul pentru care cuplul lor s-a destrămat. Fostul concurent din sezonul 6 Mireasa nu a rămas indiferent afirmațiilor și a oferit noi dezvăluiri.

Mireasa, sezon 5. Nora, schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă: „Ce transformare frumoasă”... Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Mihai și Hatice, imagini „la limita difuzabilului”: „Aveți ceva să ne spuneți?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x