Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce răspuns a oferit Adina când a fost întrebată dacă Paul și Roxana mai sunt împreună

Adina, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a răspuns la toate curiozitățile susținătorilor prin intermediul unei ședințe de întrebări online. Iată ce răspuns a oferit când a fost întrebată dacă Paul și Roxana mai sunt împreună.

Colaj cu Adina, Roxana și Paul la Mireasa Galerie
Adina, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a răspuns la toate curiozitățile susținătorilor prin intermediul unei ședințe de întrebări online | Antena 1

Adina, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, este destul de activă în mediul online. Tânăra preferă să își țină la curent susținătorii cu cele mai speciale evenimente din viața ei și să interacționeze des cu aceștia prin postări.

De curând, bruneta a organizat o ședință de întrebări pe contul de Instagram pentru a răspunde la toate curiozitățile prietenilor virtuali. Așadar, aceasta a vorbit cât mai sincer și direct despre tot ce și-au dorit urmăritorii săi.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Paul și Roxana, primele declarații despre viața de cuplu în afara casei Mireasa: „Ne mai certăm”

De asemenea, din peisaj nu au lipsit întrebările legate despre ceilalți colegi ai săi din competiție. Adina a împărtășit cu susținătorii săi faptul că Valentin și Gabriela nu mai formează un cuplu, deși cei doi n-au confirmat despărțirea până în prezent.

Ce a spus Adina despre relația Roxanei cu Paul

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Adina a avut o strânsă relație de prietenie cu Roxana în casa sezonului 6 Mireasa. De altfel, fosta concurentă a show-ului matrimonial a fost întrebată dacă prietena ei și Paul mai formează un cuplu.

Tânăra a ezitat să ofere un răspuns concret în ceea ce privește relația celor doi. Mai mult decât atât, Adina a încercat să le explice prietenilor virtuali că preferă să vorbească despre alte subiecte mai interesante pentru ea.

„Nu vorbesc despre acest subiect. Dacă vreți, vorbim despre crenvurști, cârnați și alte melezuri”, a răspuns aceasta vizibil afectat de întrebarea internautului.

Roxana și Paul, moment emoționant în Finala sezonului 6 Mireasa

Telespectatorii au urmărit cu mare drag momentul emoționant în care Roxana și Paul s-au căsătorit.

„Roxana, iubita mea. Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul meu și mi-aș dori ca întreaga viață să fii lângă mine. Promit să fiu alături de tine la bine, dar mai ales la greu. Amândoi am pornit cu suferințe din trecut dar le-am vindecat și cu siguranță vom fi foarte fericiți împreună pe viitor, iar tu mama copiilor mei. Te iubesc enorm și îți promit că voi fi lângă tine orice ar fi”, a spus Paul care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Paul și Roxana, ipostază tandră la malul mării. Cum s-au fotografiat cei doi: „Se vede că vă iubiți mult”

„Când am venit la această emisiune nu credeam că o să-mi găsesc pe cineva. Dar Dumnezeu mi te-a arătat și m-am îndrăgostit la prima vedere. Am venit cu teama de iubire. Momentul când mi-am dat seama că te pot piede a rupt acea teamă și ți-am spus că te iubesc. Să știi că în oglinda mea te vd o viață întreagă și te voi iubi și după ce anii o să treacă”, i-a mărturisit Roxana.

Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. În casă a ajuns o scrisoare despre trecutul lui Bogdan. Băiatul a infirmat unele din acu... Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x