Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Paul și Roxana, ipostază tandră la malul mării. Cum s-au fotografiat cei doi: „Se vede că vă iubiți mult”

Roxana și Paul, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, s-au fotografiat într-o ipostază tandră la malul mării. Se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iar relația lor devine din ce în ce mai puternică.

Colaj cu Paul și Roxana de la Mireasa, în trei ipostaze diferite Galerie
Roxana și Paul, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, s-au fotografiat într-o ipostază tandră la malul mării | Antena 1

Roxana și Paul, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa, formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri ale show-ului matimonial. Cei doi au cucerit simpatia publicului cu felul lor carismatic și modul în care își arată afecțiunea unul pentru celălalt.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în casa emisiunii, unde tânărul a încercat din răsputeri să-i atragă atenția fetei care i-a devenit soție în Marea Finală. Aceștia au întâmpinat situații dificile în competiție, dar și clipe de neuitat.

În ciuda certurilor și neînțelegerilor din cadrul show-ului matrimonial, Paul și Roxana au decis să spună „DA” în fața ofițerului stării civile. Momentul lor a fost extrem de emoționant, ținând în suspans telespectatorii.

„Roxana, iubita mea. Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul meu și mi-aș dori ca întreaga viață să fii lângă mine. Promit să fiu alături de tine la bine, dar mai ales la greu. Amândoi am pornit cu suferințe din trecut dar le-am vindecat și cu siguranță vom fi foarte fericiți împreună pe viitor, iar tu mama copiilor mei. Te iubesc enorm și îți promit că voi fi lângă tine orice ar fi”, a spus Paul atunci, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții.

Cum s-au fotografiat Roxana și Paul din sezonul 6 Mireasa la malul mării

Deși n-au mai apărut pe micile ecrane ale publicului, foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa își țin la curent susținătorii din mediul online cu cele mai speciale momente din viața lor. Aceștia publică, ori de câte ori au ocazia, imagini sau videoclipuri pe conturile de Instagram.

De curând, Paul și-a încântat prietenii virtuali cu o nouă poză alături de soția lui. Cei doi s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră la malul mării. Tânărul a fost surprins în timp ce își ținea partenera strâns în brațe.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum au fost surprinși Paul și Roxana la un eveniment. Ce rochie spectaculoasă a purtat fosta concurentă

„❤️😊”, a fost descrierea pe care a folosit-o fostul concurent al sezonului 6 Mireasa la postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a generat mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor de pe Instagram.

„Să fiți fericiți”, „Cei mai frumoși”, „Ce frumoși sunteți, se vede că vă iubiți!”, Vă doresc multă fericire și înțelegere!❤️”, „Sunteți frumoși! Să fiți fericiți împreună.” sau „Dumnezeu să vă dea tot binele din lume!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Roxana din sezonul 6 Mireasa, răsfățată de soacră. Ce surpriză i-a făcut mama lui Paul

Roxana le-a dezvăluit susținătorilor de pe Instagram că a avut parte de o surpriză neașteptată din partea soacrei sale. Tânăra a publicat un InsaStory prin care le-a arătat urmăritorilor cât de răsfățată este de mama lui Paul.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cum a fost surprinsă bunica Ecaterina, la scurt timp după Finala Mireasa. Ce imagine a publicat Paul

„Am o soacră de milioane, îmi aduce pachet la muncă și cadou”, a scris fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa.

Se poate observa faptul că Roxana are o relație foarte specială cu soacra ei. Cele două se înțeleg foarte bine, iar drept dovadă stă postarea tinerei de pe rețelele sociale.

Mireasa, sezon 7. Hatice și Irina, explicații la rece despre scandalul de proporții din bucătărie: „Este rușinos”... Mireasa sezon 7, 3 februarie 2023. O persoană care pretinde că este un fost iubit al lui Hatice i-a adus acuzații grave ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x