Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce vor face Cosmin și Miruna cu marele premiu. De ce nu a venit tatăl tânărului în Finala emisiunii

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, au intrat live pentru a răspunde la toate curiozitățile susținătorilor de pe Instagram. Hai să vezi ce vor face cu marele premiu, dar și care este motivul pentru care tatăl tânărului nu a fost prezent la nunta fiului său din Finala sezonului 6 Mireasa.

Colaj cu Miruna și Cosmin la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, au intrat live pentru a răspunde la toate curiozitățile susținătorilor de pe Instagram | Antena 1

La scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Cosmin și Miruna au realizat un live pe Instagram pentru a discuta cu susținătorii. Oamenii din mediul online au avut o mulțime de curiozități în privința relației lor și competiției, iar aceștia nu au ezitat să ofere răspunsuri sincere și directe.

„Suntem foarte bine. Am fost la părinții mei, am fost la familia lui Cosmin. Încă nu realizăm că nu mai suntem în casa Mireasa.”, le-a dezvăluit tânăra prietenilor virtuali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Cosmin și Miruna au luat decizia de a sta câteva zile la un hotel din București pentru a se bucura unul de compania celuilalt după Finala show-ului matrimonial. În plus, aceștia s-au decis să stea la părinții tinerei până se vor muta în chirie.

Ce vor face Miruna și Cosmin cu marele premiu câștigat în sezonul 6 Mireasa

Întrebați ce vor face cu marele premiu în valoare de 40.000 de euro, câștigătorii sezonului 6 Mireasa au dezvăluit că vor să își cumpere o garsonieră pentru început.

De altfel, concurenta le-a confirmat oamenilor din mediul online că se înțelege foarte bine cu sora lui Cosmin.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce s-au căsătorit spontan în Finală

„Cu banii ne-am gândit ce vrem să facem, o să ne luăm o garsonieră pentru început. Acum suntem la un hotel, vom rămâne o săptămână la ai mei, apoi o să mergem la munte. Între timp trebuie să ne căutăm chirie în București până vom reuși să cumpărăm ceva. (...) Mă înțeleg foarte bine cu cumnata mea, am ieșit la o cafea cu ea”, a mai mărturisit Miruna prin intermediul live-ului.

Ce relație are Cosmin cu părinții Mirunei

Deși au existat o mulțime de conflicte între părinții celor doi concurenți de-a lungul emisiunii, se pare că tânărul se înțelege foarte bine cu cei care i-au dat viață soției lui. Cei doi îndrăgostiți și-au petrecut Crăciunul alături de familiile lor, lucru care i-a apropiat din ce în ce mai tare.

„Suntem la un hotel în București pentru câteva zile. (...) Mă înțeleg foarte bine cu părinții Mirunei, sunt niște oameni extraordinari și mă consideră ca pe copilul lor”, a dezvăluit Cosmin cu zâmbetul e buze.

Tot în live-ul de pe Instagram, Miruna a povestit și despre gestul Adrianei din Marea Finală a sezonului 6 Mireasa, atunci când s-a dus să își ia fiul la dans din brațele soției lui.

Care este motivul pentru care nu a fost prezent tatăl lui Cosmin în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa

Susținătorii au observat imediat faptul că tatăl lui Cosmin a fost absent de la nunta fiului său, motiv pentru care n-au ezitat să întrebe ce motiv s-a aflat în spatele acestui gest neașteptat.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce surpriză au primit Miruna și Cosmin din partea părinților tinerei. Aceștia nu au fost prezenți la nunta lor

„Eu am o relație destul de bună cu tatăl meu, dar el nu se implică în astfel de chestii, ne cred că și-ar fi dorit să apară la televizor, să-i pună doamna Simona niște întrebări. A zis că ne așteaptă acasă să vorbim, e fericit pentru noi”, a răspuns tânărul.

Mireasa, sezonul 5. Valentin și Alina s-au pozat într-o ipostază romantică. Cât de fericiți sunt cei doi... Mireasa Confesiuni. Momentul în care Gabriela Cristea a simțit că îi stă inima în loc la o emisiune în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa Sezonul 9, 22 februarie 2024. Khaled, viitor concurent: Vin din Tunisia și sunt inginer de telecomunicații! Mireasa Sezonul 9, 22 februarie 2024. Khaled, viitor concurent: Vin din Tunisia și sunt inginer de telecomunicații! Joi, 22.02.2024, 17:17
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Mireasa sezon 9, 22 februarie 2024. Fetele au vorbit la telefon cu Khaled, noul concurent. Ce a spus tânărul

Mireasa sezon 9, 22 februarie 2024. Fetele au vorbit la telefon cu Khaled, noul concurent. Ce a spus tânărul

În casa Mireasa, în gala de pe 23 februarie 2024, își va face apariția un nou concurent. Numele lui e Khaled și a avut o intervenție telefonică în emisia live de pe 22 februarie 2024.

Joi, 22.02.2024, 16:39
Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au stabilit data nunții. Când vor face cununia religioasă și cum au făcut marele anunț

Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au stabilit data nunții. Când vor face cununia religioasă și cum au făcut marele anunț

Dani și Daiana au făcut un anunț important! Cei doi foști concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat data la care se vor căsători religios.

Joi, 22.02.2024, 15:16
Mireasa sezon 9, 22 februarie 2024. Surpriză în direct pentru concurenți. Ce au primit și ce tânăr a spus primul „Te iubesc”

Mireasa sezon 9, 22 februarie 2024. Surpriză în direct pentru concurenți. Ce au primit și ce tânăr a spus primul „Te iubesc”

Concurenții sezonului 9 Mireasa au avut parte de o surpriză în emisia live de pe 22 februarie 2024.

Joi, 22.02.2024, 14:37
Imagini exclusive de la petrecerea cu Marcel Pavel din casa Mireasa sezonul 9. Vizionează gratuit ce nu s-a difuzat la TV

Imagini exclusive de la petrecerea cu Marcel Pavel din casa Mireasa sezonul 9. Vizionează gratuit ce nu s-a difuzat la TV

În fiecare joi, a1.ro aduce imagini exclusive de la petrecerea concurenților Mireasa. La al doilea party, Marcel Pavel a fost invitatul special, iar distracția a fost în toi.

Joi, 22.02.2024, 13:53
Ultimele știri
x