Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Cum arată Gabriela după ce a născut. Fosta soție a lui Valentin strălucește

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a postat o imagine cu chipul său după ce a născut. Iată cât de frumoasă e fosta concurentă.

colaj de imagini cu gabriela de la mireasa sezonul 6 Galerie
Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a postat o imagine cu chipul său după ce a născut. Iată cât de frumoasă e fosta concurentă. | Antena 1

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut. În ultimele săptămâni, aceasta a publicat mai multe imagini prin care a dat de înțeles că este mamă. În una dintre ele se vede un căruț, în care cel mai probabil este așezat copilul ei și al lui Valentin.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Gabriela nu a oferit detalii despre naștere. La fel ca în timpul sarcinii, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6 preferă să fie discretă și să trăiască aceste momente departe de ochii curioșilor.

Citește și: Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Cum arată Gabriela după ce a născut. Fosta soție a lui Valentin strălucește

După ce a devenit mamă, Gabriela a postat mai multe selfie-uri în social media. Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6 strălucește la propriu.

Proaspăta mămică pare că își găsește timp să se aranjeze și arată foarte bine după naștere. În cursul zilei de vineri, 6 octombrie 2023, ea a postat un scurt clip cu chipul său. Pare în centrul orașului Sibiu, acolo unde locuiește.

Îmbrăcată cu un top negru, Gabriela are părul despletit și privește spre cameră cu ochi misterioși.

Valentin și Gabriela au divorțat

La scurt timp după ce anunțat că se vor cununa religios, Valentin și Gabriela de la Mireasa sezonul 6 s-au despărțit. Divorțul a venit la câteva luni distanță, în ciuda faptului că cei doi urmau să devină părinți.

Când recunoștea separarea oficială, Valentin dezvăluia că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce mesaj a postat doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Despre copil, Valentin povestea că a fost fericit să afle de sarcină și că îi tremurau picioarele. Totuși, consideră că e ”foarte greșit să păstrezi o relație strict pentru copil”.

Mireasa sezonul 8. Mama Andreei, schimb de replici cu doamna Crina. Ce au avut de lămurit cele două... O mai ții minte pe Costinela de la Miresa sezonul 3? Ce mai face și cum arată fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x