Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a făcut pe susținători să creadă că Valentin și Gabriela s-au împăcat. Ce au publicat

Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe gânduri prietenii virtuali cu cele mai recente postări de pe Instagram. Susținătorii și-au dat imediat cu părerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunând că aceștia s-ar fi împăcat.

Colaj cu Valentin și Gabriela în trei ipostaze diferite la Mireasa Galerie
Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe gânduri prietenii virtuali cu cele mai recente postări de pe Instagram | Antena 1

Un nou zvon a apărut pe grupurile Mireasa, după ce Valentin și Gabriela au publicat pe contul de Instagram o postarea care i-a făcut pe susținători să creadă că s-ar fi împăcat. Foști concurenți din sezonul 6 al show-ului matrimonial au oferit prietenilor din mediul online un „indiciu” discret.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor a început cu pași rapizi în casa emisiunii moderate de Simona Gherghe. De altfel, cuplul pe care l-au format a fost apreciat de telespectatori.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela și-a încântat susținătorii cu o nouă imagine cu fiul ei: „M-a scos Tudor în oraș”

Deși părea că sunt suflete pereche, situația a luat o întorsătură neașteptată pentru Valentin și Gabriela odată cu Finala sezonului 6 Mireasa. Nu a durat mult până când cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere a fost faptul că aceștia așteptau un copil, chiar dacă nu mai erau împreună. La aproape un an de când tânărul a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu fosta soție, susținătorii au fost puși din nou pe gânduri de postările celor doi.

Cum au apărut Gabriela și Valentin din sezonul 6 Mireasa alături de fiul lor

Recent, Gabriela a distribuit pe contul de Instagram o imagine în timp ce se afla cu fiul său la cumpărături. Micuțul a fost surprins în cărucior, purtând o salopetă bej.

„Zi de cumpărături!”, a scris tânăra în dreptul imaginii.

Poza publicată de Valentin l-a scurt timp de la postarea fostei soții i-a făcut pe oamenii din mediul online să speculeze că aceștia s-ar fi împăcat. Fostul concurent din sezonul 6 Mireasa s-a lăsat pozat cu băiețelul său în brațe, chiar în sala de fitness.

Micuțul purta aceeași ținută în care a fost văzut cu mama lui. Acesta este „indiciul” care i-a făcut pe susținători să creadă că cei doi și-au mai acordat o șansă.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, pozat în timp ce își ține în brațe fiul. Ce a transmis fostul soț al Gabrielei: „Aliatul meu”

„Cu partenerul meu de antrenament”, a scris Valentin în dreptul fotografiei cu fiul său.

Un lucru este cert, Gabriela și Valentin au rămas în relații foarte bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Aceștia s-au decis „să îngroape secura războiului” și să își crească băiețelul de parcă ar forma o familie.

Imaginile în care foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa apar alături de micuțul Tudor Gabriel au înduioșat inimile urmăritorilor de pe Instagram. Pentru că sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, tinerii au decis să-i țină chipul fiului lor ascuns de ochii curioșilor.

De când au ieșit din casa show-ului matrimonial, cei doi au preferat să fie rezervați și să nu ofere prea multe informații despre viața lor personală. Chiar dacă au păstrat o distanță considerabilă de oamenii din mediul online, aceștia nu au putut să ascundă un eveniment important pentru ei: botezul băiețelului lor.

Mireasa, sezon 5. Cu ce se ocupă Sese. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a fiului său și al Giovanei. La ce nume ... Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Conflict de proporții între Valentin și Cristian. S-au făcut acuzații: „Ești fals”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x