Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat tânărul

Gabriela și Valentin au devenit părinți de curând, iar micuțul Tudor Gabriel a fost botezat. Fanii s-au întrebat dacă tatăl copilului a fost la botez, iar tânărul a publicat o fotografie prin care a dat răspunsul.

Colaj cu Valentin și Gabriela Galerie
Fiul Gabrielei Pițigoiu și al lui Valentin Harle a fost botezat. Micuțul se numește Tudor Gabriel | Antena 1 & Instagram

În ziua botezului, Gabriela Pițigoiu a publicat mai multe fotografii de la petrecere, iar după eveniment a postat chiar și un mesaj în care le-a mulțumit tuturor pentru urări: "Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care ne-ați transmis gânduri bune! Pare rău dacă nu am răspuns tuturor în parte, dar vreau să știți că apreciez și asemenea vă doresc și vouă! Tot ce este mai bun și mai frumos! Și Tudor vă mulțumește". Cei care au susținut cuplul Gabriela-Valentin în sezonul 6 Mireasa și care au fost triști când au aflat despărțirea, s-au întrebat dacă tatăl copilului a fost la botez, având în vedere că el nu apărea în fotogafiile de la eveniment postate de mama băiețelului creștinat.

Valentin, fostul soț al Gabrielei s-a fotografiat în Centrul Vechi din Sibiu, în ziua în care fiul lui a fost botezat

Valentin nu a răspuns concret a această întrebare, dar prin intermediul imaginii publicate pe rețelele sociale, fostul concurent al sezonului 6 a dat de înțeles că a fost prezent la evenimentul care s-a desfășurat în Sibiu.

După ce evenimentul a avut loc, Valentin Harle a publicat pe rețele sociale o fotografie realizată în Centrul Vechi din Sibiu. De asemenea, tânărul s-a fotografiat într-un costum bleumarin, elegant, iar fanii au catalogat toate aceste elemente ca fiind semne ale prezenței lui Valentin la botezul micuțului său fiu care a primit numele de Tudor Gabriel.

Citește și: Ce mai face Valentin Harle de la Mireasa 6. Ce poză a publicat, la 3 săptămâni după ce Gabriela a apărut cu un cărucior de copil

Valentin i-a surprins pe cei care îl urmăresc pe rețele sociale și cu o schimbare de look. Tânărul și-a pus ochelari.

La botezul fiului său, Gabriela a purtat o rochie neagră, mulată și părul prins în coadă. Fosta soție a lui Valentin s-a recuperat rapid după naștere, iar la eveniment a fost toată un zâmbet, bucuroasă fiind de minunea din viața ei și anume nașterea lui Tudor Gabriel. Fosta concurentă a sezonului 6 chiar i-a dat penumele său fiului ei (Gabriel).

Citește și: Cum se recuperează Gabriela de la Mireasa 6 după naștere. Fosta soție a lui Valentin și-a dezvăluit secretul pentru a arăta bine

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Mireasa, sezonul 6. Gabriela și-a botezat fiul. Fosta parteneră a lui Valentin a publicat primele imagini de la momentul... Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x