Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Gabriela a trimis un mesaj video alături de fiul său, Tudor Gabriel. Imagini rare cu cei doi

Gabriela s-a filmat alături de fiul său, micuțul Tudor Gabriel. Cei doi au transmis împreună, la ceas aniversar, La mulți ani postului Antena Stars.

Mireasa sezonul 6. Gabriela a trimis un mesaj video alături de fiul său, Tudor Gabriel. Imagini rare cu cei doi Galerie
Gabriela s-a filmat alături de fiul său, micuțul Tudor Gabriel. Cei doi au transmis împreună, la ceas aniversar, La mulți ani postului Antena Stars. | Antena 1

În emisiunea specială Mireasa Capriciile Iubirii, foștii concurenți au transmis mesaje. Unii dintre ei au reușit să fie în platou, în timp ce pentru alții a fost imposibil.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Giovana e, din nou, însărcinată. Ea și Sese așteaptă al doilea copil

Gabriela a trimis un mesaj video alături de fiul său, Tudor Gabriel. Imagini rare cu cei doi

Antonio și Maria nu au putut ajunge pentru că se află pestre granițe, la fel ca Alin și Cosmina. Alina și Valentin nu au fost alături de moderatoarea Gabriela Cristea pentru că tânăra e în ultimele săptămâni de sarcină.

În imagini apar și Ela și Petrică, la fel de îndrăgostiți ca la început.

De asemenea, Mihai și Bianca au transmis și ei că sunt bine, împreună la Constanța.

Ultima care transmite mesaj este Gabriela, care nu e singură, ci alături de băiețelul ei.

”La mulți ani, Antena Stars. Vrem să transmitem salutări doamnei Gabriela și să vă spunem că ne pare foarte rău că nu am reușit astăzi să ajungem la dumneavostră în platou, dar cu bebe mic e mai greu să ne deplasăm de la Sibiu la București. După ce o să crească, promitem că o să vă vizităm. Vă urăm La mulți ani și Sărbători fericite! Vă pupăm”, a spus Gabriela în mesajul video.

Mai multe detalii în video de mai sus.

Valentin și Gabriela au divorțat

La scurt timp după ce anunțat că se vor cununa religios, Valentin și Gabriela de la Mireasa sezonul 6 s-au despărțit. Divorțul a venit la câteva luni distanță, în ciuda faptului că cei doi urmau să devină părinți.

Citește și: Doi concurenți de la Mireasa, din nou un cuplu. S-au afișat împreună la scurt timp după ce el a confirmat că s-au despărțit

Când recunoștea separarea oficială, Valentin dezvăluia că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Între timp, cei doi au îngropat securea războiului, de dragul lui Tudor Gabriel, băiețelul pe care îl au împreună. Fosta concurentă a afirmat că tatăl Valentin se implică în creșterea fiului lor.

Mireasa sezonul 5. Giovana e, din nou, însărcinată. Ea și Sese așteaptă al doilea copil... Mireasa sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin își construiesc împreună o casă. Ce spun despre căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x