Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin își construiesc împreună o casă. Ce spun despre căsătorie

Ana Maria și Marius se numără printre cele mai controversate cupluri de la Mireasa. În timp ce tânăra s-a concentrat doar pe el, Marius a mai avut scăpări.

ana maria mariuta si marius budin Galerie
Ana Maria și Marius se numără printre cele mai controversate cupluri de la Mireasa. În timp ce tânăra s-a concentrat doar pe el, Marius a mai avut scăpări. | Antena 1

Prima lui alegere a fost Ana, cu care s-a și căsătorit. Apoi a decis să o cunoască pe Maria, însă în timpul cunoașterii a fost atras de Amalia. Pe aceasta a vrut să o sărute în casa Mireasa, într-o noapte, însă ea a refuzat. Ulterior, tânărul a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit în timpul unui date. Amalia a spus că s-au ținut tot drumul de mână și s-au sărutat.

Ana Maria a trecut cu vederea acest lucru, specificând că nu formau un cuplu. După acest moment, Marius i-a fost loial și au rămas, iată, împreună.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Giovana e, din nou, însărcinată. Ea și Sese așteaptă al doilea copil

De ce nu s-au căsătorit încă Ana Maria Măriuță și Marius Budin. Cei doi își construiesc împreună o casă

În Marea Finală, Marius și Ana Maria nu au vrut să se căsătorească și nu se grăbesc să facă asta nici în prezent, după doi ani de relație, deși își construiesc împreună o casă la Pitești.

Cei doi spun că nu vor face pasul cel mare în perioada imediat următoare, ci probabil va mai trece ceva timp până când se vor căsători. Chiar dacă și el își dorește să se așeze la casa lui, Marius Budin spune că mai nerăbdătoare decât el este iubita lui.

„Suntem ca și cum am fi căsătoriți, dar fără acte, pentru că am considerat că prioritățile sunt acestea pentru noi și după o să avem timp și de căsătorie și de tot. Cu siguranță că vrem să ne căsătorim. Este una dintre marile dorințe ale ei”, a declarat Marius Budin, la Mireasa.

”Probabil când o să facem pasul cel mare o să mă gândesc la o rochie mai simplă”, a mărturisit Ana Maria Măriuță.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Gabriela a trimis un mesaj video alături de fiul său, Tudor Gabriel. Imagini rare cu cei doi

Ana Maria și Marius au participat la Insula Iubirii sezonul 7

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au părăsit sezonul 7 Insula Iubirii mai rapid decât se așteptau, însă au ieșit „câștigători” din testul fidelității. În ciuda tentațiilor din Thailanda, cei doi au rămas împreună.

Experiența celor doi de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost plină de momente unice. Aceștia au avut ocazia să cunoască oameni noi, locații spectaculoase și culturi uluitoare. De asemenea, parcursul lor pe insulă a fost unul sigur, fără prea multe greșeli.

Tânăra a preferat să stea departe de ispitele masculine pentru a nu da de înțeles că s-a apropiat de cineva. De altfel, concurentul a interacționat într-un mod subtil cu toate ispitele feminine, însă fără a lega o conexiune specială cu o altă femeie.

Așadar, testul fidelității a ajuns la final pentru ei înainte cu câteva zile de Finala reality show-ului. Isptele au ales un cuplu care să părăsească Insula Iubirii, iar cele mai multe voturi au avut Marius Budin și Ana Maria Măriuță.

Mireasa sezonul 6. Gabriela a trimis un mesaj video alături de fiul său, Tudor Gabriel. Imagini rare cu cei doi... Primele imagini cu bebelușul Alinei și al lui Valentin. Ce se vede la ecografie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x