Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Roxana își dorește un copil cu Paul. Tânăra a mărturisit că ar fi vrut să fie mamă de la 20 de ani

Roxana pare extrem de hotărâtă când vine vorba de un copil, dar Paul ce părere are? Află în rândurile de mai jos perspectiva celor doi asupra vieții de familie.

Mireasa, sezonul 6. Roxana își dorește un copil cu Paul. Tânăra a mărturisit că ar fi vrut să fie mamă de la 20 de ani Galerie
Roxana își dorește un copil cu Paul. Tânăra a mărturisit că ar fi vrut să fie mamă de la 20 de ani | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Roxana i-a mărturisit lui Paul că își dorește foarte mult copii, iar el a avut o curiozitate atunci când partenerul lui a afirmat acest lucru: “Cu mine?”. Roxana nu a ezitat să răspundă prompt: “Normal că cu tine… Cu cine altcineva”.

Roxana și Paul vorbesc despre copil. Tânăra a mărturisit că și-a dorit copil încă de la 20 de ani

Bărbatul pare să fie pe aceeași lungime de undă cu ea: “Gata, viața mea, facem!”. Tânăra i-a mărturisit acestuia că se simte pregătită pentru a deveni mamă: “Nu vreau să stau să aștepți prea mult. Că dacă nu o să mai pot face? Știi că atunci când ești mai tânăr, nici copilul nu are probleme și chestii de genul”.

“Dar ai văzut că atunci când faci copiii dacă ești mai bătrână, ies mai deștepți. Mie așa mi se pare”, spune Paul. Roxana, însă, nu îi împărtășește aceeași părere: “Ți se pare”.

“Adică ce vrei să zici, că eu nu sunt inteligentă? Mama m-a făcut la 30”, a simțit să completeze Roxana. Bărbatul la fel de relaxat ca la începutul discuției i-a explicat: “Nu de asta, dar așa mi s-a părut și mie la ce am cunoscut eu în viața asta”.

“Eu mi-am dorit copil încă de la 20, dar na…”, a mărturisit Roxana, pe când Paul spune că nu s-a gândit atât de mult la asta.

Citește și: Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Fetele au votat un băiat pentru eliminare. Cine este în pericol

Roxana și-a dat seama că discuția poate fi înțeleasă și ca o formă de presiune și atunci a ținut să-i clarifice: "Nu vreau să înțegei că pun presiune pe tine".

Roxana și-a expus viziunea asupra vieții cu un copil: “Nu cred că un copil este un impediment. N-ai văzut că sunt cupluri cu copii după ei și sunt atât de cuminți copiii ăia. Copilul este cum ți-l crești tu, cum l-ai obișnuit de mic”, spune ea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Fetele au votat un băiat pentru eliminare. Cine este în pericol... Mireasa, sezon 5. Leo și Anda au împlinit 7 luni de relație. Cum s-au pozat foștii concurenți ai show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x