Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a votat intens în această săptămână, una inedită pentru concurenții de la Mireasa sezon 6. Iată cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii din 25 noiembrie 2022.

colaj de imagini cu simona gherghe in gala mireasa din 25 noiembrie 2022 Galerie
Publicul a votat intens în această săptămână, una inedită pentru concurenții de la Mireasa sezon 6. Iată cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii din 25 noiembrie 2022. | Antena 1

Săptămâna aceasta, mai multe cupluri au plecat în city break. În vreme ce Miruna-Cosmin, Raluca-Alex, Roxana-Paul, Gabriela-Valentin s-au întors fericiți, Inga și Andrei au avut un incident care le-a umbrit vacanța.

Cum a fost această săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 6

Cei doi s-au logodit la Chișinău, însă lucrurile au luat rapid o întorsătură negativă. Tinerii s-au certat, despărțit și și-au aruncat cuvinte grele. Ba mai mult, au pus la cale un pact. Ei doreau să se prefacă bine și îndrăgostiți, cel puțin până s-ar fi difuzat materialele realizate în capitala Republicii Moldova.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mama Roxanei intervine în conflictul dintre fiica sa, Adina și Raluca. Ce a avut de spus

Toți s-au declarat șocați de evenimentele povestite de ei. Au intervenit pe rând, mama lui Andrei, apoi Tatiana, sora Ingăi. Fiecare și-a susținut ruda și, după lungi discuții, cei doi tineri și-au dat mâna.

Casa Mireasa nu a fost lipsită de certuri, cu toate că locuitorii au fost mai puțini. Întoarsă din city break, Raluca a fost acuzată de falsitate de către Adina și Roxana. Cele două consideră că prietena lor s-a schimbat și chiar au sugerat faptul că ar fi făcut o înțelegere cu Alex pentru a avea mai multe șanse la marele premiu.

Citește și: Mireasa sezon 6. Câte sticle de vin lipseau din minibarul din camera de hotel în care Andrei și Inga au dormit în Chișinău

Miruna și Cosmin s-au întors foarte veseli din concediu, iar fata a evitat să intre în conflicte. Paul a fost mai vocal ca niciodată în ultimele zile, la fel și Alex, care a avut o ieșire nervoasă.

Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mama Săptămânii este doamna Gica. ”Mulțumesc celor care mă susțin, votează. Le doresc tot binele din lume”, a zis mama lui George.

TOP 3 FETE

  • Gabriela este Mireasa Săptămânii
  • Raluca
  • Miruna

TOP 3 BĂIEȚI

  • Valentin
  • Cosmin
  • Alex.

Citește și: Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Fetele au votat un băiat pentru eliminare. Cine este în pericol

Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Inga, în lacrimi după ce a ascultat reacția lui Andrei la vorbele mamei lui... Mireasa sezon 6, 25 noiembrie 2022. Fetele au votat un băiat pentru eliminare. Cine este în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x