Antena Căutare

Mireasa sezonul 7. Cum comentează Mihai zvonurile că el și Hatice s-au despărțit. Ce spune despre presupusul divorț

În mediul online circulă zvonul că Mihai și Hatice s-au despărțit, după ce s-a aflat că nu se mai urmăresc pe Instagram.

Galerie
În mediul online circulă zvonul că Mihai și Hatice s-au despărțit, după ce s-a aflat că nu se mai urmăresc pe Instagram. | Antena 1

Unii internauți spun că Hatice se află în Brăila, orașul natal, pe când Mihai a rămas la București.

Mireasa sezonul 7. Cum comentează Mihai zvonurile că el și Hatice s-au despărțit

Deși nu se mai urmăresc pe Instagram, Mihai și Hatice încă au pozele de cuplu. Tânărul a lăsat să se înțeleagă că există probleme în relația lor, însă nu a confirmat despărțirea, cu atât mai puțin divorțul.

”Eu n-am ce să vă zic voie. Chiar sunt fericit așa că voi existați. Voi sunteți un cont făcut pentru caterincă. Și voi sunteți o caterincă. (...) Vă mulțumesc pentru fiecare postare despre mine, chiar și când eram în emisiune, despre soția mea, că n-am băgat niciun divorț. Asta să știți, da?! Dacă e ceva, se va anunța public din partea amândurora. Nu vreau să intru în subiectul ăsta”, a zis Mihai pe Instagram.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa sezonul 7. Andrei, replică pentru Hatice, după ce aceasta a vorbit despre despărțirea de Simona

Reamintim că Mihai și Hatice s-au cunoscut la Mireasa, iar povestea lor de dragoste a fost urmărită cu interes de telespectatorii emisiunii. Cei doi au avut puține certuri notabile în competiție, dar au rezolvat totul cu empatie și iubire. Rămâne de văzut dacă zvonurile vor fi confirmate sau este vorba doar despre neînțelegeri pe care vor reuși să le rezolve.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Unde s-au stabilit și din ce fac bani Mihai și Hatice. Tinerii au povestit cum e viața în doi

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Mireasa sezon 10, 21 august 2024. Mihai, o nouă alegere importantă după ce a sunat AdenaLinia. Ce a urmat în casa fetelo... Mireasa, sezon 9. Cu cine se relaxează Ana la Monaco după despărțirea de Daniel. Tânăra a apărut zâmbind din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x