Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Mesajul Norei după cursa de eliminare dintre Hatice și Carmina. Ce le-a transmis susținătorilor

Nora a fost una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 5 Mireasa. A avut parte de multă susținere din partea fanilor și, în ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat în show-ul matriomonial, fanii ei au susținut-o necondiționat.

Mireasa, sezonul 7. Mesajul Norei după cursa de eliminare dintre Hatice și Carmina. Ce le-a transmis susținătorilor
Mesajul Norei după cursa de eliminare dintre Hatice și Carmina | Antena 1

Și acum concurenta are o legătură strânsă cu fanii ei și postează destul de des în mediul online. Cea mai recentă postare pe story a fostei concurente i-a luat însă prin susprindere pe toți.

Nora a scris pe contul ei de Instagram că felicită grupurile care au votat-o pe Hatice să urce în clasament. Deși fata a fost cea aleasă de telespectatori să plece acasă în urma cursei de eliminare cu Carmina, susținătorii au urcat-o în top, așa că fata a primit imunitate și nu a mai părăsit casa Mireasa.

Fosta concurentă Nora spune că voturile pentru Hatice sunt dovada faptului că susținerea necondiționată există și că iubirea oamenilor trece mai presus de obstacole: "Felicităr!".

Recent, Nora și-a rugat fanii să nu-i mai scrie pe rețelele sociale pentru că nu va mai răspunde până când nu-și va recupera conturile în totalitate. Se pare că problema s-a rezolvat însă între timp.

Potrivit Norei, o persoană s-a folosit de identitatea ei și a încercat să-i folosească imaginea. Nora a depus plângere pentru furt de identitate.

Concurenta a spus atunci că ea speră ca persoana care a încercat să-i facă rău să înțeleagă că ceea ce a făcut reprezintă infracțiune, iar ea va alege calea legală ca să-și facă dreptate.

"Bună ziua, dragilor. Nu mai folosesc Facebook deoarece vreau să mă asigur că contul meu este recuperat în totalitate și securizat din acest motiv. Sper că cine a vrut să-mi facă rău a înțeles că se va ajunge și la plângere penală și la furt de identitate, infracțiune."

De asemenea, Nora și-a rugat fanii să o contacteze pe Instagram, iar pe cei apropiați să o contacteze pe WhatsApp.

Cum arată clasamentul Mireasa din 10 februarie 2023

Telespectatorii și-au ales favoriții și Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Mireasa sezon 7, a anunțat protejații publicului.

Iată cine sunt Mama Săptămânii, Băiatul Săptămânii și Fata Săptămânii:

Mama Săptămânii este doamna Loredana, care a mulțumit din suflet pentru voturi.

TOP 3 FETE

1. Sabrina

2. Hatice

3. Cătălina

Pentru că Hatice are imunitate, Simona Gherghe a mers să o anunțe că nu mai este eliminată.

TOP 3 BĂIEȚI

1. Vlad

2. Mihai

3. Dima

Mireasa, sezonul 7. Dani a primit vizita familie sale. Ce a spus tatăl concurentului despre Denisa... Mireasa, sezonul 6. Cosmin Munteanu, alături de o tânără superbă. Imaginile pe care toți le așteptau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x