Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele s-au așezat în spatele unui băiat. Pe cine au ales pentru o întâlnire

În ediția de vineri din sezonul 8 Mireasa, 1 septembrie 2023, fetele s-au așezat în spatele băieților cu care își doresc să meargă la un date. Hai să vezi ce au ales concurenții, dar și cum au reacționat fetele când au văzut deciziile lor.

fetele si baietii de la mireasa sezonul 8 Galerie
În ediția de vineri din sezonul 8 Mireasa, 1 septembrie 2023, fetele s-au așezat în spatele băieților cu care își doresc să meargă la un date. Hai să vezi ce au ales concurenții, dar și cum au reacționat fetele când au văzut deciziile lor. | Antena 1

În ediția de vineri din sezonul 8 Mireasa, 1 septembrie 2023, fetele s-au așezat în spatele băieților cu care își doresc să meargă la un date. Hai să vezi ce au ales concurenții, dar și cum au reacționat fetele când au văzut deciziile lor.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele l-au cunoscut pe Cătălin. Ce au spus despre tânăr

Fetele s-au așezat în spatele unui băiat. Pe cine au ales pentru o întâlnire

Fiecare concurentă s-a așezat în spatele băiatului pe care vrea să îl cunoască mai bine la un date. Prima fată a fost Cosmina. Ea a ales să se pună în spatele lui Andrei.

Următoarea a fost Bogdana. Ea s-a așezat în spatele lui Daniel. Ana a ales și ea un băiat pentru date, Daniel este cel care i-a atras atenția.

Andreea l-a ales pe Sergiu pentru o întâlnire. Bianca s-a așezat în spatele lui Daniel. Madi a optat pentru un date cu Bogdan. Daria s-a așezat în spatele lui Liviu. A urmat Alina, care l-a ales pe Bogdan.

Dintre fetele așezate lângă el, Sergiu a optat pentru Ana. Bogdan a vrut să meargă la un date cu Madi.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele l-au cunoscut pe Cătălin. Ce au spus despre tânăr... Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x