Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Ce cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și unde pot fi votate pentru Marea Finală

Cuplurile de la Mireasa au depus actele pentru căsătorie. Marea Finală este pe 22 decembrie 2023. Iată ce perechi vor să se căsătorească atunci.

Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Ce cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și unde pot fi votate pentru Marea Finală Galerie
Cuplurile de la Mireasa au depus actele pentru căsătorie. Marea Finală este pe 22 decembrie 2023. Iată ce perechi vor să se căsătorească atunci. | Antena 1

În ediția Mireasa din 11 decembrie 2023, am aflat ce cupluri și-au depus actele în vederea căsătoriei. Finala sezonului 8 Mireasa este pe 22 decembrie.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Imagini de la cererea în căsătorie a lui Marius și a Ioanei. Surpriza a fost totală

Ce cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și unde pot fi votate pentru Marea Finală

Cinci cupluri și-au depus actele pentru cununia civilă. Cu multe emoții, perechile au mers emoționate la Primăria din Păulești pentru a face un mare pas spre o viață împreună.

Bia și Robert au intrat primii, urmați de Ana și Daniel. Madi și Sergiu au stabilit ca fata să păstreze și numele său de familie, pe când Bogdana a preluat numele Teodorescu.

Ioana și Marius nu au fost hotărâți, iar în cele din urmă, fata a ales să păstreze și numele său, pe lângă cel al iubitului.

”Anunțul este că din acest moment dăm start vot pentru Marea Finală”, a spus Simona Gherghe.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Când e Finala Mireasa sezonul 8

În emisa live de Mireasa de pe 22 noiembrie 2023, Simona Gherghe a spus că are de dat „unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 8 Mireasa”. Concurenții show-ului matrimonial au ascultat cu sufletul la gură vestea prezentatoarei.

”Marele anunț este că, în acest sezon, vă rog să țineți minte următorul lucru: 22 decembrie este aceea în care unii dintre voi se vor căsători pentru că va fi marea finală a sezonului 8 Mireasa. Într-o lună.”, a zis Simona.

Astfel, cei care vor decide să se căsătorească în Finala sezonului 8 Mireasa, vor avea ca dată a nunții ziua de 22 decembrie 2023.

În ce constă Marele Premiu al sezonului 8 Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa, sezon 7. Ionuț și Andreea și-au șters pozele de cuplu. Cum a răspuns băiatul, întrebat dacă s-au despărțit... Mireasa sezonul 8. Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x