Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba

La Mireasa Capriciile Iubirii, Adrian și Daria au declarat că există două cupluri care se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu.

Mireasa sezonul 8. Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba Galerie
La Mireasa Capriciile Iubirii, Adrian și Daria au declarat că există două cupluri care se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. | Antena 1

Două perechi ar visa să câștige Marele Premiu în Finala Mireasa din 22 decembrie, susțin Adrian și Daria, mai mult decât celelalte.

Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba

”Din punctul meu de vedere, tind să cred că Marius și Ioana chiar au făcut asta pentru că au fost săptămâni bune locul 1 amândoi. Atunci, să fim serioși, cine nu ar face asta?! Că doar cei căsătoriți au șanse la premiu. Atunci ar trebui să fii total imparțial să nu faci pasul, știind că ai fost atâtea săptămâni locul 1 și ai o șansă foarte mare la premiu.”, a zis Daria.

Întrebat dacă e de acord cu Daria, Adrian a explicat: ”Da, chiar sunt de acord cu ea și dacă îmi cereți mie părerea, sincer văzând situațiile și din afară, nu doar din casă, sunt mai mult de un cuplu care consider eu că fac chestia asta. Nu cred în relația lui Marius și a Ioanei, că nu mi se pare corect, dar nici a lui Sergiu și a lui Madi nu cred. S-a schimbat la față azi când a văzut cererea în căsătorie a lui Marius și asta m-a făcut să-mi pun un semn de întrebare. Nu mi s-a părut... l-am întrebat și când s-a terminat emisiunea dacă e bine și el rămăsese așa pe gânduri. Deja între ei se cam simte”.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Ce cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și unde pot fi votate pentru Marea Finală

Daria a afirmat că Sergiu și-a dat seama că are concurență.

”Despre Madi nu vreau să vorbesc pentru că nu știu, nu o cunosc bine. Sergiu s-a schimbat la față instantaneu când a văzut că Marius și Ioana fac parte din... Îl interesează foarte mult”, a mai adăugat Adrian.

Daria a declarat că pe Madi nu o interesează premiu, în timp ce Sergiu ar cunoaște cum se ”mănâncă emisiunea” Mireasa și a spus încă de la început că vrea să ajungă în finală.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Când e Finala Mireasa sezonul 8

În emisa live de Mireasa de pe 22 noiembrie 2023, Simona Gherghe a spus că are de dat „unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 8 Mireasa”. Concurenții show-ului matrimonial au ascultat cu sufletul la gură vestea prezentatoarei.

”Marele anunț este că, în acest sezon, vă rog să țineți minte următorul lucru: 22 decembrie este aceea în care unii dintre voi se vor căsători pentru că va fi marea finală a sezonului 8 Mireasa. Într-o lună.”, a zis Simona.

Astfel, cei care vor decide să se căsătorească în Finala sezonului 8 Mireasa, vor avea ca dată a nunții ziua de 22 decembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Imagini de la cererea în căsătorie a lui Marius și a Ioanei. Surpriza a fost totală

În ce constă Marele Premiu al sezonului 8 Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Ce cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și unde pot fi votate pentru Marea ... Mireasa sezonul 8. De ce Daniel a plâns o oră după ce el și Ana au depus actele la starea civilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x